Annonce

Frankrig vandt i Schweiz

I den første weekend af juni løb kvalifikationsrunden af Longines FEI Jumping Nations Cup™ i Schweiz af stablen. Det blev med en sejr til Frankrig, som kunne kalde sig vindere af den tredje kvalifikationsrunde med 0 fejl. 

Der skulle kun tre ryttere til at tage førstepladsen. Holdets fjerde rytter, Olivier Robert, behøvede nemlig ikke at ride, da hans holdkammerater allerede havde redet flotte nulrunder.

For første gang i 20 år blev den Schweiziske Nations Cup vundet med 0 fejl. Schweiz selv tog andenpladsen med otte fejl, mens Belgium blev nummer tre med 13 fejl. Der var syv hold til start. Tyskland fik 16 fejl, Storbritannien fik 17, Spanien 20, og Brasilien som ellers vandt sidste kvalifikationsrunde i La Baule, Frankrig, sluttede med 21 fejl.

Mathieu Billot og den 12-årige hingst Shiva D’Amaury var den første til at ride fra Frankrig, mens Nicolas Delmotte og den 10-årige vallak Ilex VP red som nummer tre. Dagens store overraskelse var Frankrigs anden rytter, Alexandra Francart, som red sin første 5* Nations Cup og hendes anden 5* stævne. Hun indrømmer, at hun havde haft plaget Chef d’Equipe Guerdat de sidste måneder.

Min hest er meget talentfuld og første gang vi blev placeret i en 3* Grand Prix sagde jeg til Philippe at vi var klar, og nu kunne han godt give os en chance. Jeg sagde det til ham endnu engang – og tredje gang jeg sagde det gav det pote!” sagde Francart.

Hun greb chancen og levede op til den, da hun uden tøven styrede sin hest rundt på banen og fik 0 fejl i begge runder.

Frankrig er også til start ved fjerde kvalifikationsrunde i Europa Divisionen, som vil foregå i Sopot, Polen, om en uges tid. De håber, de kan hente flere point hjem og komme tættere på Schweiz, som altså stadig har føringen.

Se alle resultater

Placering i Europadivisionen efter St. Gallen (SUI):

1. Schweiz – 270

2. Tyskland – 180

3. Spanien – 170

4. Belgien – 160

5. Frankrig – 150

6. Irland – 145

7. Holland-   90

8. Storbritanien –   60

9. Italien –   57.5

10. Sverige –   57.5

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce