Annonce

5 anbefalinger til din frokostlæsning

Der er ikke noget bedre end en god læsning på mobilen over frokosten. Vi giver dig her vores bud på, hvad du skal kaste dig over, når du alligevel sidder klar til at koble lidt fra i hovedet over klapsammen-maden eller den sædvanlige buffet på arbejdet.

Lighed mellem kønnene i ridesporten

Der er ingen tvivl om, at netop hesteverdenen har en overvægt af kvinder, og at sporten som en af de få har konkurrencer, hvor mænd og kvinder dyster mod hinanden. Men betyder det, at kønnene altid er helt lige i sporten? Det stiller vi spørgsmålstegn ved, og du kan også blive meget klogere i artiklen I ridesporten er mænd og kvinder lige – eller er de?

Hvordan føler heste?

Det kan vi ikke præcis svare på, men vi giver en masse gode overvejelser, som du kan tage med dig. Har du måske nogengange tænkt på, om din hest bliver ked af det, eller om den blot agerer på instinkter? Det, synes vi, er megaspændende og derfor diskuterer vi det i essayet Kan heste opfange fine følelser?

Fodring af din hest – sikke en jungle!

Men sådan skal det jo ikke være. Det skal være let og overskueligt at fodre sin hest med det korrekte mad. Derfor giver vi dig her den store foderguide, som er udarbejdet i samarbejde med dyrlæge Nanna Luthersson. Der tages udgangspunkt i, om din hest er hårdtydende eller mere nøjsom. Det er i artiklen Malgré Touts store foderguide.

Vi har lavet en foderguide, så du ikke bliver helt forvirret over, hvad du skal servere af mad til din bedste ven. Foto: Stock

Boksvin eller ej?

De fleste hesteejere vil gerne give sin hest den allerbedste “seng”. Det kan vi godt forstå her på redaktionen, og derfor har vi testet forskellige bunde af til din boks. Du kan læse, hvilke fordele og ulemper der er ved forskellige typer strøelse og forhåbentligt giver det dig bedre forudsætninger for at vælge den helt rigtige “seng” til din hest. Få god inspiration i artiklen Test – Hvilken bund er bedst?

Hestefotograf giver gode tips

Vil du også gerne tage smukke billeder af din hest? Så gå ikke glip af artiklen Månedens Instagrammer – Diana Wahl. Hun fortæller om gode motiver og det korrekte lys, og du kan selvfølgelig se en del af hendes fantastiske arbejde i artiklen.

Diana Wahl serverer lækre billeder i magasin 37. Foto: Diana Wahl

Vil du gerne se alle artiklerne samlet, så klan du få det hele i magasin #37.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce