6 alternativer fra byggemarkedet: Billigere ting til stalden og din hest

Er du lidt af en tilbudshaj, der godt kan lide at spare penge på ting til stalden og din hest? Så er byggemarkederne rundt omkring i Danmark nogle af de bedste steder at besøge. Vores redaktør, Tina, er taget på udflugt i Jem & Fix og i Harald Nyborg for at finde ud af, hvor mange ting til stalden, du faktisk kan få – og tilmed til en helt formidabel pris. Det eneste, du skal være villig til, er at tænke lidt kreativt og være klar på, at der ikke står et fint mærke på siden af produkterne.

Stor strigletaske

Denne store værktøjskasse fra Harald Nyborg er simpelthen genial. Der er masser af rum i, både udvendigt og indvendigt, og stoffet og lynlåsen er lavet utrolig kraftigt. Desuden er der en solid plastikbund i, som sørger for, at tasken står stabilt på jorden. Den er en hel del større end mange af de store strigletasker, du kan købe i rideudstyrsforretninger, og så koster den kun en fjerdel. Det eneste minus er, at du må leve med Harald Nyborgs logo på siden. Dog er det ganske nemt at pille af med en saks eller en opsprætter. Det har vi gjort.

Pris: 179,00 kr.

Værktøjstaske fra Harald Nyborg kan bruges som strigtaske til stalden
Tasken er nem at lukke med en solid foldemekanisme og en kraftig lynlås. Foto: Harald Nyborg.
Værktøjstaske fra Harald Nyborg kan bruges som strigtaske til stalden
Sådan ser den store taske ud, når den er åben. Foto: Harald Nyborg.
Strigletaske fra Harald Nyborg4
Tasken har små rum hele vejen rundt både udvendigt og indvendigt og ligeledes et skillerum indvendigt med elastikker på siderne, så dine ting kan organiseres. Foto: Malgré Tout.

Sadeltaske

Det næste, vi har fundet, er en værktøjsholder til bæltet, som snildt kan bruges som sadeltaske. Sæt den i dit bælte eller omkring hestens fortøj. Bedst af alt kan den også sættes fast i siden af den store taske ovenfor, så du også kan bruge den til stalden.

Pris: 49,95 kr.

Værktøjsholder fra Harald Nyborg kan bruges som sadeltaske eller ekstra opbevaring til stalden
Også på denne taske kan du fjerne logoet, hvis det ser lidt for håndværker-agtigt ud. Foto: Harald Nyborg
Værktøjsholder fra Harald Nyborg kan bruges som sadeltaske eller ekstra opbevaring til stalden
Der er både plads til en flaske vand, nøgler, telefon og lidt andre remedier i den lille bæltetaske. Foto: Harald Nyborg.
Værktøjsholder fra Harald Nyborg kan bruges som sadeltaske eller ekstra opbevaring til stalden
Sæt tasken fast i dit bælte, i hestens fortøj eller lignende ved hjælp af klemmen eller hullet bag på tasken. Foto: Harald Nyborg.

Stævnetaske

Vi har også fundet en lille værktøjstaske, som kan klappes sammen og tages frem, når du skal på farten og have de vigtigste ting med fra stalden. Det kan for eksempel være, du skal til stævne og bare lige har brug for et par strigler, en showshine, hestens pas og din madpakke. Så er tasken her helt ideel.

Pris: 89,00 kr.

Lille værktøjstaske fra Harald Nyborg kan bruges til stævner og klappes sammen, når der skal være plads til den i stalden
Tasken, du kan bruge til stævner, kan foldes sammen, så der er plads til den, når den skal opbevares i stalden. Foto: Harald Nyborg.

Stiv børste

Du kan selvfølgelig også få lidt mere basale ting i byggemarkederne. For eksempel kan en stiv børste som en af disse to være gode til hestens hove eller til det mest genstridige mudder. Vi også helt sikker på, at de er fantastiske hvis krybben skal rengøres.

Pris: 19,50 kr. / 29,50 kr.

Skurebørste i træ fra Jem & Fix som kan bruges til mange formål i stalden
Denne børste er lavet af træ og passer til looket på den nedenstående gummispartel. Den koster 19,50 kr. Foto: Jem & Fix.
Skurebørste i plastik fra Jem & Fix som kan bruges til mange formål i stalden
Grebet på denne strigle er rar at holde på med sin ergonomiske udformning. Den koster 29,50 kr. Foto: Jem & Fix.

Fældestrigle

Et rigtig godt køb er at bruge en gummispartel fra Jem & Fix som fældestrigle til at hjælpe sin hest af med de løse hår. Et stykke træ og et stykke gummi kan med andre ord gøre det lige så godt som de dyre fældestrigler. Se bare videoen.

Pris: 39 kr.

Gummispartel fra Jem & Fix er fantastisk til stalden, når din hest fælder
Brug denne gummispartel som fældestrigle, når din hest skal af med den overskydende pels. Foto: Jem & Fix.
Gummispartlen tager fint hårene ligesom en almindelig fældestrigle.

Læs også: 9 sjove tricks i stalden, som du ikke selv har tænkt over

Svamp

Det, der egentlig er lavet som en murersvamp, kan lige så godt bruges til hesten. I Jem & Fix kan du finde den billigste, store svamp til stalden og din hest, vi hidtil har set. Hvorfor købe en til 30 kr., når du kan få én så billigt?

Pris: 6,00 kr.

Svamp fra Jem & Fix er fantastisk til stalden
En murersvamp til 6 kr. kan være lige så god til stalden og din hest som en svamp til 20 kr. Foto: Jem & Fix.
Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce