Andy Kocher vinder for første gang i World Cup

Det var en dag med mange ”første gange” for Andy Kocher i søndags, da han deltog i Longines FEI World Cup kvalifikationen i Del Mar. Den amerikanske rytter var den sidste rytter på banen ud af de otte deltagende i omspringningen, og det gav pote. Kocher og hesten Navalo de Poheton fik nemlig deres første sejr i $100,000 Longines FEI World Cup stævnet.

På grund af sejren har det resulteret i at Andy Kocher er rykket op på første pladsen på ranglisten for østkystens del-lige i den Nordamerikanske liga. Kocher og den 16-årige Selle Francais vallak vandt over den franske Eric Navet og hesten Catypso, som derved endte på anden pladsen. Tredje pladsen gik til den canadiske Chris Pratt og hesten Concorde.

”Jeg kiggede op på tavlen og tænkte at jeg ville komme på anden pladsen, og jeg ville være blevet virkelig glad for at komme på anden pladsen,” fortalte Kocher efter sejren, og fortsatte: ”Tro mig – Jeg ville være så begejstret! Men det var mig denne gang! Jeg kom på første pladsen! Så .. Det var virkelig sjovt i dag,”

I den første klasse så det ud til at give en del ryttere problematikker i forhold til tiden, og Kocher måtte derfor være opfindsom. Det formåede han også at være, da han skar banen tre steder, og tilføjede ekstra gallopspring, som ingen andre ryttere forsøgte sig med. På trods af det holdte han sig inden for tiden.

Next competition

Kocher, an east coast rider, has competed on both coasts through the first five North American League events and plans to make several other cross-country journeys in the coming weeks.

“We’re going to Calgary (CAN), Lexington (USA), Toronto (USA), Las Vegas (USA), and then I think we’ll come back for one of the weeks of Thermal (USA). I might hit that show in Mexico [at Guadalajara]. We’re going to do a little more out here [on the west coast].”

The North American League continues with two events on Saturday 28 October 2017 in Calgary on the west coast and Washington, D.C. on the east coast.

Læs mere.

Kilde: FEI

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce