Annonce

Anna Kasprzak og Donnperignon springer Aachen over

Den fantastisk dygtige rytter Anna Kasprzak og hendes dressurpartner, Donnperignon, skal ikke med til Aachen i år. Landstrænerteamet har besluttet, at de fire pladser der er i Nations Cuppen, skal bruges til at mere uerfarne ekvipager i bruttogruppen, kan testes og forberedes på det pres, der uundgåeligt opstår ved OL i Rio.

Aachen giver forberedelse i hård konkurrence
Stævnet i Aachen er en del af en sportsplan, som leder op til OL i Rio. Landstræneren skal teste de unge ekvipager i hård konkurrence mod de allerbedste dressurryttere, som er til stede i Aachen. Ved stævnet kan rytterne hente værdifuld erfaring i at håndtere det meget store pres, som kommer til at hvile på deres skuldre, hvis de skal ride til OL. Cathrine Dufour, Agnete Kirk Thinggaard, Daniel Bachmann og Anders Dahl er i øvrigt teamet, der skal ride for Danmark i Aachen.

Anna og Pepe er i topform
Når Anna Kasprzak og Donnperignon ikke kommer til Aachen handler det altså ikke om, at de er ude af bruttogruppen eller plaget af skader. Ekvipagen er i topform, men bliver hjemme fra Aachen, fordi landstræneren vil bruge det store event til at forberede andre ryttere og heste.

Hvem der skal ride for Danmark i Rio, afgøres den 16. juli.

Kilde. Dansk Ride Forbund

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce