Annoncering 2020

Malgré Tout er et af Danmarks førende digitale medier for ryttere og mennesker, der har hestesporten som passion eller levevej – og så er det ovenikøbet gratis. Vi leverer gratis digitalt kvalitetsindhold og formilder alt, der har med heste at gøre. Uanset om du er eliterytter eller nybegynder, er vores mission at gøre det nemt for dig at få overblik over alt, hvad du skal vide om livet med hest.

Annoncering

Vi tror på, at vores medie skal være gratis. Det er en af de grundlæggende idéer bag Malgré Tout. Derfor er vi rigtig glade for opbakningen fra vore annoncører, der er med til at gøre det muligt at levere et kvalitetsmedie helt kvit og frit til vore læsere og brugere.

Vi har været i gang siden 2015 og har opbygget et digitalt medie, der rammer en særdeles attraktiv og købedygtigmålgruppe. En målgruppe, der primært består af fællesskabsorienterede kvinder med en alder på 35-44 år. De er passionerede og aktive omkring deres liv med heste og ridesport.

Vi kan eksponere dine digitale budskaber over for en veldefineret og købestærk målgruppe. En målgruppe på over 45.000 personer, der hver måned bruger vore digitale platforme – helt gratis. Vi har udarbejdet flere nye tiltag inden for content marketing. Dette gør det nu muligt at kombinere det skrevne ord med webbannere og digitale interaktive annoncer. Det betyder, at vi kan bruge vores online kommunikationskanaler meget mere effektivt, og du vil som annoncør opleve større effekt af dine budskaber. Det skal være nemt at være annoncør hos Malgré Tout. Derfor er vores annonceringskoncept bygget op omkring to forskellige pakkeløsninger:

WEB EDITORIAL & MEDIA OPTIMAL

Fælles for disse er, at du får en god og effektiv og ikke mindst målbar eksponering på vores digitale platforme. Med alle pakkerne sørger vi for at dine kommercielle budskaber bliver eksponeret for en attraktiv og købestærk målgruppe. Vi sørger for maksimal eksponering af din virksomhed og produkter blandt andet gennem målrettet bannerannoncering kombineret med redaktionelle artikler, konkurrencer og annoncer i vores digitale magasin.

Passer du ikke ind i en pakke? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi skræddersyer med glæde en pakke til dine og din virksomheds behov!

WEB EDITORIAL 

Denne pakke er til dig, der gerne vil formidle dine budskaber ud til et bredt publikum. Pakken indeholder udelukkende eksponering gennem det skrevne ord. Derudover vil din virksomhed være tilknyttet vores ekspertpanel. Her vil det være dig, vi spørger først, hvis vi har brug for viden om et specifikt emne eller til eksponering af produkter.

  • Baggrundsartikel om din virksomhed eller brand på vores website og i vores nyhedsbrev.
  • Branding artikelserie om din virksomhed eller brand på vores website.
  • Ubegrænset antal produktartikler og produktnyheder på vores website.

ABONNEMENT: 995,- + moms / mdr.

MEDIA OPTIMAL 

Denne pakke er til dig, der gerne vil eksponere dine budskaber ud til et bredt publikum. Pakken indeholder alt det, du behøver for at kunne eksponere dit brand optimalt. Her er der både visuel branding samt eksponering gennem det skrevne ord. Derudover vil din virksomhed være tilknyttet vores ekspertpanel. Her vil det være dig, vi spørger først, hvis vi har brug for viden om et specifikt emne eller til eksponering af produkter.

  • Boksbanner (300x250px) i 52 uger.
  • Artikelbanner (930x180px) i 13 uger.
  • Topbanner (930x180px) i 13 uger.
  • A4-helsides annonce i seks magasiner.
  • Produktnyheder på vores website.
  • Branding-artikler på vores website.
  • Artikler og artikelbannere i vores nyhedsbrev seks gange.

ABONNEMENT: 3.495,- +moms / mdr.

Det er til enhver tid muligt at skifte pakkeabonnement. Ring til os og få en snak om, hvad din virksomhed har brug for.

Som annoncør tegner du abonnement i minimum 12 mdr. Abonnementet faktureres kvartalsvis forud. Alle priser er ex. moms.