Apassionata følger fantasiens vej med et storslået show

[fusion_text]APASSIONATA vender tilbage til Sparekassen Fyn Arena i Odense fra den 26. maj til d. 28. maj med det nye show “Cinema of Dreams”. Oplev et eventyr fuld af mystik og fantasi. Storslået ridekunst, forførende dans, fortryllende musik, fascinerende lyseffekter samt magiske scener gør “Cinema of Dreams” til unik underholdning for hele familien.

Det nye APASSIONATA-show “Den Gyldne Hemmelighed” tager dig med ind i et spændende eventyr fuld af mystik, længsel og magi. Følg Pierre på hans dristige søgen efter en forsvunden kvinde, der er fanget i et gammelt maleri. En gådefuld besked fører dig og vores helt til et mystisk museum, hvor kunstværker kommer til live, og et gyldent spor tager dig til fjerne steder langt ud over din fantasi.

Følg fantasiens sti med Apassionata

Se hvordan hurtige trickryttere erobrer himlen med spektakulære stunts og føl dig vægtløs, når den Ungarske Post viser formationer af høj klasse i fjerne galakser. Oplev hvordan en trio af mesterlige Garrocha-ryttere puster liv i et krystalliseret ishav og bliv forundret over de yndefulde opvisninger fra klassisk dressur og den bevægende harmoni i fri dressur. Følg Pierre i opdagelsen af blændende verdener af musik, dans, lyseffekter og ridekunst på højeste niveau og absorber showets elektriske atmosfære.

013_APASSIONATA_Cinema_of_Dreams

Aldrig før har kostumerne været mere livagtige, aldrig før har publikum været tættere på, og aldrig før har det været så nemt at glemme hverdagen og forsvinde ind i dette magiske univers. Den perfekt afbalancerede kombination af højt profilerede ryttere og smukke heste, kombineret med en imponerende scenografi, skaber en helt ny sanseoplevelse – et legendarisk show, som du nærmest kan række ud og røre ved.

Kom med på det spændende eventyr og følg Pierre på fantasiens sti! APASSIONATA – “Den Gyldne Hemmelighed” er mere end et hesteshow. Det forener ikke blot de forskellige elementer i en helt ny form for storslået kunstværk for hele familien, det er også en gribende fortælling om jagten på venskab, kærlighed og frihed.

Du kan godt begynde at glæde dig til det nye show fyldt med højdepunkter for både unge og gamle, og du kan opleve det, når vi kommer til din by!

KØB BILLETTER HER[/fusion_text]

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce