Malgré Tout App

Vores gave til dig! Malgré Tout har udviklet en app, som samler alt vores indhold. Læs magasinerne, dyk ned i de hundredevis af webartikler, følg og på sociale medier og få at vide, hvornår der er nyt indhold og konkurrencer at komme efter. Rigtig god fornøjelse!

Tip 1: Læs et magasin

Øvest i menuen finder du fanen “Magasiner”. Her er alle vores nyeste magasiner samlet. Download dem, inden du åbner dem; så har du altid adgang til dem.

Tip 2: Læs som dokument

Vil du let læse en artikel uden at skulle bladre? Klik på første kolonne i en artikel, så vil teksten poppe op i et nyt vindue som et dokument uden billeder. Her kan du også få læst artiklen op eller gøre skriften større.

Tip 3: Lav et bogmærke

Er der en artikel, som du virkelig godt kan lide og gerne vil kunne finde tilbage til, så kan du gemme den vha. et bogmærke. Det gør du ved at klikke på bogmærke-ikonet på den aktuelle side. For at kunne se dine gemte bogmærker skal du klikke på menupunktet “Bookmarks”.

Tip 4: Gå til MalgréTout.dk

Hvis du gerne vil videre til MalgréTout.dk for at læse nogle af vores mange webartikler, så skal du bare klikke på fanen “Website”.

Tip 5: Push-beskeder

Hvis du gerne vil holdes opdateret på, hvornår der udkommer et nyt magasin, en konkurrence eller andet nyt i app’en, så skal du tillade push-beskeder. Dette gør du inde i indstillingerne på din mobiltelefon.

Tip 6: Facebook og Instagram

I app’en har du også mulighed for at gå direkte ind på Facebook- og Instagram-profiler. Find fanerne i menuen – og husk at følge os. Dér kan du nemlig følge med i masser af unikt indhold, som du ikke finder på MalgréTout.dk.