Alle veste er godkendt til stævne brug af dansk og tysk rideforbund.

Be Balanced

Hej og velkommen i en spændende verden af flotte smykker med effekt og lækre dansk designede produkter til dig, din hest, hund og kat med terapieffekt i form af magneter og tourmaline sten, som bliver udvundet af jorden, granuleret og smeltet ind i stoffet, eller føjet sammen med magneterne i produktet. Tourmaline har en enestående egenskab til at reflekterer din egen kropsvarme og derved giver lindring i kroppen, for både menneske og dyr. Kig dig omkring og kom med os på Facebook. Deltag gerne aktivt med upload af billeder og erfaringer du har med produkterne via vores Facebook gruppe: B-stensgaard.dk

Jeg har selv oplevet magnetismens gode påvirkning på egen krop og på mine heste. Bl.a. har jeg oplevet større velvære og øget præstationsevne, og aller vigtigst er mine uforklarlige lændesmerter mindsket markant ved at bruge magnet FIR lændebælte og armbånd.

Lidt om magnetisme: Mennesker skaber selv svage magnetiske felter. Disse skabes af cellernes kemiske reaktion og ionstrømmene i nervesystemet. Behandling med magnetfeltterapi påvirker cellerne og partiklerne genoplades. Blodårene udvides af den elektromagnetiske påvirkning, gennemløbsmodstanden i årene nedsættes og blodcirkulationen kan øges med op til 400 %. Dette medfører et øget stofskifte og en øget iltning. Den øgede cirkulation fører også til en mere effektiv udskilning af affaldsstoffer og reducering af kolesterol og kalkaflejring i blodkarrene. Enzymaktiviteten og hormonproduktionen stabiliseres, syre og basebalancen i kroppen forbedres og magnetfeltterapi beroliger det autonome nervesystem og stabiliserer de indre organers funktioner. Immunforsvaret vil fungere bedre og sygdomme og smerter vil derfor forsvinde hurtigere. Dette er nogle af magnetismens gode egenskaber, jeg har opnået.

B-Stensgaard

Tlf.: 22 76 13 28
Mail: kontakt@b-stensgaard.dk

Produkter fra B-steensgaard.dk

Malgré Tout Artikler Om B-Steensgaard.dk