Multi Terapi Pad med kraftig magnet & Varme terapi

Annoncørbetalt artikel

Multi Terapi Pad med kraftig magnet og varme terapi. God elastisk fiber fyld, som forebygger trykninger og er behagelig at ligge på. Med høj magnet styrke og Tourmaline varme for kraftig terapieffekt.

En rigtig god terapi pude som kan bruges af dig og dine dyr.

Pris 495,00 kr. inkl. Moms

Multi terapipude i et, som bruges med henblik på at øge blodcirkulationen i hele kroppen for at undgå hævelser, reducere betændelse og galle samt reducere syre dannelser. Den er også med til at fremskynde helingsprocessen og har en forebyggende foranstaltning mod skader og inflammation. Multi Pad indeholder stærke magneter på hver min. 3000 Gauss hvilket giver et meget stærkt og effektivt produkt på markedet.

Denne lækre terapi pad Fås i 45×45, 55×60, 65×72 cm som kan bruges på begge led og kan bruges til rigtig mange ting. Terapi puden har 8 mm tyk fibre foring for beskyttelse og høj komfort, og kan sagtens bruges på andre kropsdele af hesten eller din hund, kat og dig selv.

Multipad fås i praktisk flot sort farve med lækker netmesh finish på den side som skal vende ind mod huden og blød luksus neopren som kan aftørres med fugtig klud. Tåler opskylning i lunken vand og dryp tørres. Vi anbefaler ikke vask i vaskemaskine. Vask: håndskylles og dryptørres.

Læs mere om produktet

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce