NATURENS EGEN OPSKRIFT

Om Bacxitium

Bacxitium® er en naturlig, skånsom og effektiv plejeserie til sår og hudlidelser til alle dyr. Bacxitium® eliminerer effektivt skadelige bakterier, vira, sporer og svampe på sår og hud, og understøtter den naturlige helingsproces. Bacxitium® består af 100% naturlige ingredienser og er derfor skånsom mod dit dyr, din hud og vores miljø

NATURLIGT, SKÅNSOMT OG VIRKSOMT

Anvendelse af Bacxitium® er mildt og smertefrit i brug og er virksomt. Bacxitium® påføres direkte på det berørte område én til tre gange dagligt eller efter behov. Bacxitium® er udviklet i samarbejde med dyreejere og dyrlæger, og er derfor tilpasset en lang række pleje-situationer. Produktet fåes både i sprayform, gel, salve og spulepose. Bacxitium® er 100% naturlig pleje uden anvendelse af kunstige kemikalier, og kan derfor også anvendes før og under konkurrencer.

PLEJE AF HESTE

Få gode råd til, hvordan du med Bacxitium® kan komme en række sygdomme og følgesygdomme til livs. Bacxitium® er et skånsomt, naturligt og effektivt produkt, der bidrager til det gode miljø omkring din hest.

Lemedco ApS

Hjortvænget 602
2980 Kokkedal, Denmark
Tlf.: 30220662
E-mail: info@bacxitium.com

Produkter fra Bacxitium