Annonce

Bengtsson og Helgstrand Dressage starter springstald i Tyskland

Rolf-Göran Bengtsson og Helgstrand Dressage har startet et nyt firma sammen, som de kalder Bengtsson og Helgstrand GmbH. Det nye firma vil have fokus på elitespringheste. Salgstaldene vil have base i Tyskland, hvor Rolf-Göran og hans kone Evi vil lede firmaet fra Itzehoe, Tyskland.

Rolf-Göran Bengtsson kan kategoriseres som en af de bedste springryttere i verden, da han har vundet to medaljer ved OL (2004, 2008), fire EM-medaljer, inklusiv guld i 2011, og han vandt Global Championship Tour i 2016. Han vil være ansvarlig for at træne og udvikle hestene i Bengtsson & Helgstrand GmbH.

 

Vi er meget spændte på vores samarbejde med Rolf-Göran og Evi, som vi har kendt i mange år,” Siger Andreas Helgstrand. “Ved at kombinere vores erfaring med at etablere succesfulde salgsstalde og Rolf-Görans unikke talent med springning, tror vi på at dette bliver en fantastisk mulighed, for at tilbyde vores kunder, ryttere og avlere noget helt specielt.”

Vores mål er at bygge en springsalgsstald med samme sans for kvalitet og kundefokus som Helgstrand har skabt inden for dressurverdenen,” siger Rolf-Göran. “Derfor er Helgstrand Dressage den ideelle partner for os.”

 

Relaterede tags

Lignende artikler

Kategorier

Advertisment

Instagram