Optimér din hests muligheder
for at præstere og trives

Fysisk terapi

Jeg tilbyder fysisk terapi med fokus på at skabe optimal smidighed, balance og bevægelighed i din hests krop ved hjælp af teknikker fra kranio-sakral terapi, akupressur, osteopati, massage, ledmobilisering og bindevævsmobilisering.

Foredrag & demo

Book et foredrag eller en demo og bliv klogere på hesten fra et anatomisk og biomekanisk perspektiv. Få fif til hvordan du spotter fysiske udfordringer og lær øvelser, som kan hjælpe din hest til at forblive smidig, stærk og balanceret. Kontakt mig for at høre mere.

Pilates for heste

Pilates er øvelser, som øger smidighed, core stabilitet, balance, styrke og kropsbevidsthed. Pilates smidiggør og styrker de strukturer, som assisterer i at bære rytteren. Samtidig reduceres risikoen for skader. Book pilates og prøv en anderledes træning med din hest.

Om mig

Jeg har gennemført flere internationalt godkendte uddannelser og kurser.

Min grunduddannelse er taget hos Center for Dyreterapi, hvor jeg har studeret fysiurgisk hesteterapi. Herudover har jeg videreuddannet mig i både ind- og udland hos bl.a. Gillian Higgins, European School of Osteopathy, Vluggen Institute, Dyrlæge Heidi Nielsen og Center for Dyreterapi inden for osteopati, myofasciel kranio sakral terapi, avancerede blødvævsteknikker, propriotræning og ledmobilisering.

Kontinuerlig uddannelse er vigtigt for mig, og noget, som jeg prioriterer højt.

Bettina Stecher
Granvej 12
3200 Helsinge

kontakt@bettinastecher.com

+45 40590303

Artikler af Bettina Stecher