NATURLIGE KOSTTILSKUD

PRODUCERET I NORGE SIDEN 90'erne

Om Biofrom

Vores fokus er på sundhed indefra-ud i stedet for udefra-ind, da vi tror på at ægte dybdegående forandring kommer indefra. 

Derfor producerer Bioform 100% naturligt og rene kosttilskud uden tilsætningsstoffer og fyldstoffer, så man kommer så tæt på at spise de rigtige planter som muligt.

Vi passer på naturen i processen, fordi vi mener, at vi har et ansvar, ikke kun overfor mennesker, men også overfor miljøet. Det betyder helt konkret, at mange af ingredienserne bliver håndplukket og bearbejdet på en særlig måde, som er skånsomt overfor naturen.

Vi har nogle helt unikke ingredienser, der kommer fra det arktiske område, nord for polarcirklen, hvor solen skinner 24 timer i døgnet gennem hele sommeren, dvs. hele vækstperioden.

De arktiske bær, frugter og planter med mere plukkes i den vilde natur, skånsomt så der kan høstes år efter år. Vildt voksende planter er ganske enkelt det bedste for vores helbred.

Studier har vist, at dette gør planter, bær, frugter, urter og svampe mere potente med højere værdier af bl.a. antioxidanter, flavonoider og vitaminer med mere.

MEDIC MERIDIAN ApS

Højlundsparken 81
8355 Solbjerg
Telefon: 40382541