Annonce

Bliv godt rustet til at vælge den helt rigtige træner til dig og din hest

Det kan være en stor opgave at vælge en træner, der passer præcis til dig og din hest. Det er ikke alle, man klikker lige godt med, og udvalget er ikke nødvendigvis stort i præcis det område, man er bosat. Alligevel kan det være en god idé at gøre sig tanker om, hvordan man ønsker, at samarbejdet skal være med en træner, og hvilken type rytter man selv er. På den måde kan man mindske dårlige oplevelser med undervisningen.

Det skal du spørge dig selv om

For at vælge en træner der passer til dig, er det en fordel, at du sætter dig ned og finder ud af, hvad du vil bruge ham/hende til. Skal du toptunes til konkurrencelivet? Vil du have hjælp til den daglige træning? Hvad er dit mål? Hvis du har en træner i kikkerten, kan du også overveje, hvilken følelse du vil have i kroppen, når du er færdig med en undervisningstime. Hvad har den her træner, som er godt for dig og din hest? Når du ved de ting, er det langt lettere at vide, hvad du skal søge efter i en træner.

Her har du blot et par af de råd, du kan tage med dig i trænereftersøgningen. Vil du have flere, kan du hoppe ind på den uddybende artikel: Sådan vælger du den rigtige træner, som er at finde i magasin #39.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce