Annonce

Bliv opdateret på hesteevents med Malgré Tout

Malgré Tout har indgået et spændende samarbejde med Hesteevents.dk til glæde for vores læsere. Løbende og som en fast del af vores magasin vil Hesteevents.dk holde jer opdateret med, hvad der sker af større, mindre og sidst, men ikke mindst af “skæve” hesteevents.

“Tidligere skulle man følge med på adskillige Facebook- og hjemmesider for at være opdateret på begivenheder, og alligevel gik man ofte glip af en masse spændende hesteevents, hvis man ikke lige kendte nogen, der kender nogen,” siger stifter af siden, Mia Hemming Balint, som er i fuld gang med at få spændende arrangementer i kalenderen.På Hesteevents.dk kan alle eksponere begivenheder og events på et overskueligt danmarkskort. På den måde kan brugerne nemt følge med i, hvad der sker i deres eget nærområde.

Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod Hesteevents.dk og følge med i nye begivenheder på deres Facebookside og ikke mindst i vores magasin.

Nogle af fordelene med Hesteevents.dk er blandt andet gratis eksponering af arrangementer til et relevant publikum. Man slipper for mail og kontonummer-bøvl ved tilmelding og aflysning. Desuden er det nemt at holde øje med tilmeldinger, ledige pladser og indbetalinger.

Et eksempel på en begivenhed som mangler en platform for markedsføring og salg af billetter er arrangementet “Hesten i Centrum”, som byder på både clinics om træning af heste til film, frihedsdressur mm. og spændende foredrag om blandt andet hestemassage, hestens tænder og læringsteori hos heste. Læs mere om arrangementet HER.

Slip for bøvlet – fokusér på det sjove
Det er gratis for alle arrangører at slå begivenheder op på Hesteevents.dk’s landkort. Man kan også lade portalen stå for at håndtere tilmeldinger og indbetalinger, så man slipper for at tjekke mails og netbank i dagene, ugerne og månederne op til et event.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce