Annonce

Blue Hors klar til 20-års jubilæumsfinale i Bundgaard Byg Cup

Blue Hors er endnu engang klar til den store finale i Bundgaard Byg Cup. Finalen afvikles som en del af Blue Hors Dressurfestival den kommende weekend, og 15 veloplagte ekvipager er meldt til start i lørdagens Intermediaire I. Dermed går samtlige startende videre til den spændende kür-finale søndag. Bundgaard Byg Cup kan i år fejre 20-års jubilæum, og det betyder, at der er ekstra meget at ride om i finalen, hvor førstepræmiesummen er fordoblet til 20.000 kr.

Stærkt felt kæmper om podiepladserne
15 ekvipager er meldt til start i denne 20. udgave af Bundgaard Byg Cup Finale. Med flest kvalifikations-point i bagagen er Marianne Helgstrand og Super Mario helt klart en af favoritterne til at sejren, men også Michael Søgaard og Slæbækgårds Santino og Lisbeth Seierskilde Pedersen på Jonstrupgårdens Cocio har været særdeles overbevisende i de indledende kvalifikationer. Ligeledes er Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zee Me Blue også en ekvipage, der skal holdes øje med. Parret har netop vundet Prix st. Georges og Intermediare I ved World Cup Herning.

Start- og resultatliste

Bundgaard Byg Cup
Bundgaard Byg Cup er en kendt og traditionsrig landsdækkende turnering for ekvipager, der har opnået min. 60% ved start i en Prix St. Georges ved B-stævner eller 63% ved start i Prix St. Georges ved C-stævner i kvalifikationsperioden. Bundgaard Byg Cup rides over tre spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup, og turneringens vinder findes efter sammenlægning af resultaterne fra de to klasser.

Det gode samarbejde mellem DRF og Bundgaard Byg har været med til at skabe en meget populær turnering, der er et stort skridt på vejen til de allersværeste klasser for både ryttere og heste. For Bundgaard Byg betyder det også, at man kommer i tættere dialog med kunder og brugere, hvilket er vigtigt, hvis man vil være på forkant med ridesportens behov.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce