Canada vinder i Xalapa, Mexico

Det blev team Canada der vandt anden kvalifikationsrunde af Longines FEI Jumping Nations Cup™ søndag i Xalapa, Mexico.

Det var 12 ryttere fra Nordamerika, Centralamerika og Caribbean der konkurrerede om hvem der skulle til finalen i Barcelona i Oktober.

Tæt løb til det sidste
Hvert hold skulle ride banen igennem to gange. I første runde var der kun to 0-runder fra henholdsvis Jonathon Millar fra Canada og Alex Granato fra USA. På vej ind i anden runde lå Canada til føring med kun otte fejl. USA var lige i hælene på dem med ni fejl.

Holdet på hjemmebane, Mexico, havde et par skuffende ridt og endte på en tredjeplads med 21 fejl. Dog forbedrede de sig betydeligt i anden runde, hvor de havde tre 0-runder – først af Patricio Pasquel dernæst af Luis Alejandro Plascencia O og Jose Antonio Chedraui Eguia. Mario Onata fik desværre fire fejl.

Canada var ikke til at slå. Laura Jane Tidball red sin første Longines FEI Jumping Nations Cup™ og havde kun fire fejl – det samme for holdkammeraten Jenn Serek. Canadas sidste rytter, Keean White, red ikke til start, da han ikke ville risikere deres førsteplads. Dermed sluttede Canada med 16 fejl. Efter deres 100 point fra første kvalifikationsrunde, sidder de nu med 200 kvalifikationspoint.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce