Specifikt udvalgte massagestole til det nordiske marked, med prisgaranti på det danske marked!

Hos Carelax Danmark får du ikke bare massagestole af høj kvalitet. Vi sikrer os også, at du kun betaler markedets bedste pris. Vi leverer massageapparater, såsom massagepuder, fodmassage maskiner og massagestole,  og senge og madrasser, der kan benyttes til almindelig wellness såvel som til sportsmassage og smertelindring. Vi er på forkant med den sidste udvikling på markedet, og du får derfor kompetent rådgivning igennem alle købsfaser. Carelax Danmark blev grundlagt i 2016, med det formål at revolutionere massagestolsbranchen i Europa. Erfaringen indenfor faget strækker sig til mere end otte år. Vores medarbejdere er nøje udvalgte og bidrager, hver især, med nogle kompetencer for at styrke virksomhedens rygrad og bidrage til at løfte vores sag i fællesskab.

Carelax Danmark

Din genvej til bedre velvære

Naverland 35
2600 Glostrup

En massagestol er sundt for helbredet

Der er flere grunde til at vælge en massagestol fra Carelax – det er sundt for dit helbred

En massagestol styrker blodcirkulationen

Ud over at løsne op for muskler og led, stimulerer en massagestol din blodgennemstrømning i musklerne. Det hjælper kroppen af med affaldsstoffer, og kan benyttes til behandling af kroniske tilstande. Det kan ligeledes benyttes forebyggende efter træning.

En massagestol lindrer smerter, spændinger og hævelser

Er du stiv i muskler og led? Så er massage i en Carelax massagestol din bedste ven. Med infrarød varme og specifikt designet ruller, får vores massagestole dine muskler til at slappe af og ømhed mindskes.

En massagestol nedsætter stressniveauet

Vores massagestol har dokumenteret nedsættende effekt på kroppens produktion af stresshormonet, cortisol. En massagestol styrker kroppens immunforsvar igennem øget produktion af lymfocytter og giver dig, som følge heraf, en generel følelse af velvære.