Med Castle Horse Feeds får du mere, end det du betaler for

Det er en ofte anvendt frase: “Du får mere, end du betaler for”. Men mange kvalitetsprodukter bruger også dette til at retfærdiggøre en relativ høj pris. En af de første ting man lægger mærke til ved Castle Horse Feed serien er, at priserne er overraskende lave. 

Det er indholdet, der tæller

Når det kommer til hestefoder, så er det indholdet og kvaliteten af råvaren der afgør, hvor meget din hest kan udnytte foderet. Det er her Castle Horse Feeds skiller sig ud. Vi fylder alle sække med de bedste kvalitets-råvarer.
 
Grunden hertil er simpel! Vi gør det, fordi vi insisterer på det bedste. Vi prøver selv at leve godt og sundt – det samme ønsker vi for vores heste. Vores heste er Castle-heste.
 
Udtrykket ‘Kvalitet uden kompromis’ lyder måske som en markedsførings-plade, og det er det måske også. Men det er noget vi praktiserer, og det er vores mission at vores produktions-team lever op til udtrykket.
 
Vi udvælger kun de bedste råvarer, produceret lokalt, såvidt det er muligt, for at sikre den bedste kvalitet på vores basis-råvarer. Vores dygtige ernæringsspecialister balancerer vores blandinger ved hjælp af Zinpro Performance Minerals®, som er designet til optimal optagelse og udnyttelse hos hesten. Vi anvender avancerede gær-produkter til understøttelse af fordøjelsesprocessen, og disse er ligeledes organiske for at understøtte produktionen af gavnlige bakterier i tarmsystemet. Ved at understøtte optagelsen og fordøjelsen sikrer vi en afbalanceret diæt, en sund tarmfunktion og et mere effektivt immunsystem.

Castle Horse Feeds

v/ Ll. Haspeholm Hestefoder
Højskolevej 1
3600 Frederikssund

Telefon +45 29 29 17 08
Konsulent Telefon: +45 60 14 54 29

Ved Castle Horse Feeds gør vi tingene anderledes

I stedet for at betale andre for at producere vores foder, så gør vi det selv. I stedet for at andre lagerfører varerne for os, så gør vi det selv. I stedet for at betale andre for at distribuere varerne for os, så gør vi det selv. Og så er vi gode til det vi laver. Hos Castle Horse Feeds er vi en del af Hay & Brecon Farmers, som i over et århundrede har serviceret landbruget og hestebranchen!