Annonce

Castle Horse Feeds – MK GOLD MIX

Med MK Gold Mix får du en meget lav udfodringsmængde uden at gå på kompromis med hverken råvarer, indhold eller kvalitet. MK Gold Mix dækker din hest ind fra 80 gram pr. 100 kg kropsvægt og egner sig derfor til heste, som ikke kræver en stor udfodring til at holde huld, samt ved udfodring med godt grovfoder i passende mængder. MK Gold Mix er derfor især ideel til easy keepers, som mange pony-racer, islændere samt koldblodsracer.

MK Gold Mix er baseret på vores High Fibre græspiller, der bidrager med en bred vifte af fibre, som positivt understøtter hestens fordøjelse tilsammen med Diamond V XPC gærkultur. 

Mikroniseret hørfrø bidrager til hestens essentielle fedtsyrer i form af et højt indhold af de essentielle omega 3 og 6 fedtsyrer, der understøtter huden, hovene og pelsens vitalitet. Hørfrø er især kendt for det meget høje indhold af omega 3, som virker antiinflammatorisk. 

Det høje indhold af råprotein stammer fra kilder som blandt andet ærteprotein, der har en ideel aminosyreprofil til en optimal muskelfunktion. 
MK Gold Mix er et koncentreret tilskudsfoder, som samtidig sikre de fornødne næringsstoffer. Indholdet af vitaminer og mineraler, der i organisk form balancerer hestens daglige foderplan og sikre dens vitalitet, findes i ZINPRO Performance Minerals, der er designet til optimal absorption for at kunne levere de næringsstoffer, som hesten kræver. 

MK Gold Mix bidrager med: 

  • Koncentreret tilskudsfoder
  • “Super Fibres” fra blandt andet High Fibre græspiller og roefibre
  • Organiske sporstoffer
  • Essentielle aminosyrer
  • Højt indhold af omega 3 fedtsyrer
  • Diamond V XPC gærkultur 

Fodringsanvisning: 

Dagsmængden pr. hest er pr. 100 kg kropsvægt pr. dag. 

Vedligehold – let arbejde                                    80 gram

Moderat arbejde                                                 100 gram

Ved ekstraordinært behov                              125 gram

Castle Horse Feeds anbefaler minimum 1,5-2 kg hø eller wrap pr. 100 kg kropsvægt pr. dag.

Heste bør altid have adgang til frisk vand. 
Ønskes der ekstra energi eller har hesten behov for ekstra energi til at holde huld og sætte muskler, kan man med fordel supplere med MK Condition & Show Mix, Smart Linseed eller MK Smart LinPro.

Læs mere omkring MK Gold Mix & Specifikationer

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce