Annonce

Efterårs- og Vinterkollektion

Annoncørbetalt artikel

Du kan allerede nu begynde at glæde dig, for den nye efterårs- og vinterkollektion 2021 fra CATAGO er lige på trapperne og lander snart hos din lokale rideudstyrsbutik. Glæd dig til at se de nye farver i kollektionen, som er en palet af gyldne, alsidige og tidløse efterårs- og vinterfarver. Omdrejningspunktet for designet er som altid at fokusere på at fremme præstationen for hest og rytter. Fleksibilitet, funktionalitet og komfort er derfor i fokus for at lette bevægeligheden, både i beklædning til dig som rytter, men også i udstyret til din hest og pony.

Læs mere

CATAGO HYBRID-serien

CATAGO HYBRID-serien udkommer også i de nye efterårs- og vinterfarver og byder på nyheder, idet sortimentet udvides med en flot jakke og vest samt et stalddækken. HYBRID-serien er en palette af produkter lavet i det funktionelle hybrid-stof med graphene-print, der gør at kropsvarmen fordeles jævnt over hele stoffets overflade og dermed undgås overophedning eller kolde områder. HYBRID-materialet har også den suveræn fordel, at det er antistatisk, så du undgår at give din hest stød i frostvejr.

BASELAYER

Som noget helt nyt lancerer CATAGO, BASELAYER. Det er en lækker kollektion af undertøj i merinould, som simpelthen er uundværlig på de kolde vinterdage. Det super bøde merinould har både varmende og svedtransporterende egenskaber dvs. overskydende varme og fugt transporteres effektivt væk fra din krop, som dermed holdes tør og varm. Merinoulden kommer fra det italienske mærke Nativa, der har fokus på dyrevelfærd og bæredygtighed samt et stærkt partnerskab med fåreavlerne. Du kan ren faktisk scanne QR koden på undertøjet og se hvilken gård, der har leveret uld til netop dit undertøj.

TRAINER kollektion

Glæd dig også til at se en helt ny sportskollektion fra CATAGO, med et udvalg af lækre træningsbluser og -bukser i flotte farver. Designet i sin helhed, bærer præg af enkelthed med smarte sporty detaljer. Du får et super lækkert outfit, som både kan bruges i træningscentret og i stalden.

Sidst med ikke mindst kommer CATAGO også med en helt ny TRAINER kollektion, som består af en funktionel beklædning for dig som underviser ryttere, er hundetræner eller udpræget friluftsmenneske. TRAINER kollektionen består af korte og lange jakker med matchende bukser, som fås i både dame- og herremodel. Materialet er åndbart, vand- og vindtæt, og formår at holder dig både tør og varm i de kolde efterårs- og vintermåneder.

Læs mere på Catago hjemmeside

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce