Cathrine Dufour hyldet i sprængfyldt Jyske Bank Boxen

Jyske Bank Boxen rystede, da det blev offentliggjort, hvem der i år er udvalgt til den fornemme hæderspris MCH’s Varmblodspris – og den hæder tilfaldt Cathrine Dufour, det udløste et jubelbrøl i Boxen.

“Danmark er kommet på det hippologiske verdenskort – vi har en stjerne, der lyser over dem alle, og vi har en der kan udfordre verdensranglistens nummer et, Isabell Werth. Byd velkommen til Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy.”

Og så jublede hele salen, mens de rejste sig op og klappede taktfast under hele deres herlige og stemningsfulde præsentation.

“Siden 2004 har Georg Sørensen og jeg uddelt MCH’s Varmblods pris til en, der har gjort en ekstraordinær indsats for Dansk Varmblod. Det har aldrig været svært, og heller ikke i år, hvor prismodtageren er Cathrine Dufour,” sagde Dansk Varmblods formand Jan Pedersen, og så jublede de godt 8.000 tilskuere i Jyske Bank Boxen.

“Hun er en charmerende, naturlig repræsentant for hestesporten, og dermed giver hun noget tilbage til alle os, der elsker heste,” sagde Jan Pedersen bl.a. i sin begrundelse for prisen.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce