Cecilie Eriksen og Calvin tager førertrøjen ved DM i military

I denne weekend er Sportsrideklubben (SPR) vært for det internationale militarystævne Copenhagen Eventing, hvor DM for seniorer også afvikles som en integreret del af CIC2*-klassen. Fredag startede mesterskabet i Bernstorffsparken nord for København med mesterskabets første disciplin – dressur. Her lavede Cecilie Eriksen og Calvin det bedste resultat, og hun har dermed lagt sig i spidsen af mesterskabet. I dag står den på ridebanespringning, mens det hele afgøres på terrænbanen på søndag.

15 ekvipager stiller op til dette års Danmarksmesterskab i military. To af de i alt fire ryttere der senere på sommeren skal være en del af det danske EM-hold, er til start i det danske mesterskab. Og det er netop en af EM-rytterne der foreløbigt har lagt sig i front. For bedst i fredagens klasse – dressur på græs – var Cecilie Eriksen på Calvin der fører mesterskabet med 45,3 strafpoint. Hun åndes dog i nakken af Anne Dorthe Møller og Mr. Chaplin med 48,6 strafpoint og Mia Hastrup og Constantin M med 49,4 strafpoint.

Oplev flot ridning og skønne omgivelser
Der er store oplevelser i vente for publikum, som lægger vejen forbi stævnet. I dag, lørdag, er det igen i Bernstorffsparken i Gentofte der skal konkurreres i mesterskabets anden disciplin – ridebanespringning – mens søndagens afgørende terrænridt finder sted på familien Martinsens smukke ejendom Lundegården i Høsterkøb.

Søndag kan alle der har lyst komme med en guide rundt på terrænbanen i Høsterkøb og få en spændende introduktion til militarysporten. Første tur starter kl. 10:00 (CIC1*) og anden tur kl. 13:30 (CIC2*). Mødested ved siden af madboden på terrænbanen ca. 10 minutter inden turen starter.

Der er gratis adgang alle dage, men parkering ved terrænbanen i Høsterkøb koster 50 kr. pr. bil. P-billetten er samtidig en lodseddel til lodtrækning om flotte præmier ved præmieuddelingen søndag eftermiddag. Læs mere om stævnet, se tidsplan og vejbeskrivelser på www.copenhagen-eventing.dk.

Subaru Cup om søndagen
Søndag bliver der i samarbejde med Ishøj Sportsrideklub afviklet en afdeling af Subaru Cup på terrænbanen i Høsterkøb. Det kommer til at foregår på et særligt, lukket område tæt på ‘den store’ terrænbane. Subaru Cup er en stilturnering i terrænspringning, og formålet med cuppen er at introducere ryttere til militarysporten. Alle ekvipager bedømmes på stil og får point af en dommer.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce