Christian koordinerer slagets gang

Vi har i dag mødt koordinator for Herning Horse Show, Christian Holm. Christian er med for 17 gang, og han styrer tropperne bag kulissen, hvor han blandt andet koordinere de frivillige og meget mere. Vi besøgte ”rottehullet”, hvor de frivillige har deres samlingssted og den indendørs sovesal, hvor 70 campingvogne er stillet op indenfor.

Min opgave er at løse alle problemerne. Jeg skal sørge for, at arrangementet kører så gnidningsfrit som overhovedet muligt. Det gør jeg blandt andet ved at koordinere alle tråde mellem det internationale rideforbund FEI, Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund, Herning Messecenter og selvfølgelig alle de frivillige. Opgaverne spænder vidt fra at bestille et kabel, rykke tidsplanen og sørge for at der er mad til alle,” fortæller Christian, og fortsætter:

”Vi har omkring 250 frivillige i år. De løser opgaver lige fra hjælp på banen, brandvagt og tjek billetter ved alle indgange. For at lave en dressurklasse i Jyske Bank Boxen kræver det for eksempel 33 hjælpere, som kun har med dressur at gøre. Ved siden af foregår der meget mere i stalden, Hal C, G, M og så videre.

De frivillige sover i en kæmpe indendørs sovesal i Hal D, hvor 70 campingvogne er opstillet. De spiser fire gange om dagen: morgen, middag, aften og natmad. Dagene starter kl. 6.30 og sidste vagt slutter kl. 23. Derudover er der døgnbemandet i staldene med 4-5 personer. Efter sidste vagt er der fest og hornmusik natten lang. Af tøj udleveres der 250 veste, 600 hvide sweatshirts og 300 røde.

Et års planlægning løber af stablen

Christian startede som hjælper på springbanen i 1998 og i 2004 blev han engageret i koordinatorrollen.

Det er en kæmpe udfordring at være med til at flytte arrangementet fra det det var sidste år til det det bliver i år. Jeg glæder mig til at se om alt det, vi har planlagt, $går op i en højere enhed. Det er et helt års planlægning, som skal løbe af stablen på bare fire dage,” slutter Christian.

Mød Christian Holm, kom med i “rottehullet”, få det store overblik over sovesalen og kom med ind, hvor de frivillige fester i videoen her:

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce