Daniel Bachmann inspirerede publikum ved Hillerød Horse Show

Lørdag aften til Hillerød Horse Show kunne 5 heste og deres ryttere bydes velkommen i Royal Stage, da Daniel Bachmann afholdt aftenclinic. Daniel viser selv på dressurbanerne rundt om i landet, hvordan unge talentheste præsterer på topniveau i dressur. Til hans aftenclinic inspirerede Daniel til, hvordan man bringer det bedste frem i hesten, uanset niveau.

Lørdag eftermiddag kunne man møde Daniel ved scenen i messehallen til meet and greet. Her var der lang kø til at hilse på Daniel og få en autograf fra aftenens hovedperson.

Daniel Bachmann har mange års erfaring med at ride heste på ethvert niveau. Han er også kendt for at se potentialet i enhver hest. Under sin clinic, viste han publikum, hvordan man ved hjælp af grundridningen kan træne heste op til Grand Prix-niveau. Grundridning har nogle teknikker, som kan bruges når hesten skal til at trænes i det svære øvelser. Når hesten skal trænes effektiv til Grand Prix, er det vigtigt at ride de svære øvelser korrekt. Dette instruerede Daniel de 5 ryttere og deres heste i.

Som afslutning på en inspirerende aften kunne publikum opleve Anne Troensegaard ride på den 10-årige vallak, Kipling. Her var der plads til ping-pong mellem Daniel og Anne, som skabte ekstra smil hos publikum.
Kipling er en hest med god energi og rummelighed. Under Daniels instruktion, blev det fremhævet hvor vigtigt det er, at en hest som Kipling får lov til at bruge sin fremdrift, i den daglige træning.

Læs mere: Hillerød Horse Show

De 5 ryttere og heste, som udgjorde aftenens højdepunkter, viste hver især hvilke problemstillinger man som rytter kan stå med, i den daglige træning af sin hest. Daniel Bachmann fik givet både ryttere og publikum nogle redskaber til træningen fremover.

Forventningsfulde publikummer, som kun ventede på Daniel Bachmann gik på banen. Under lørdagens aftenclinic var tribunen godt fyldt. Foto: Malgré Tout
Daniel fortæller publikum om, hvordan rytterens benarbejde har indflydelse på hestens træning. Foto: Malgré Tout
Sanne Glargaard red til Daniels clinic og ses her på den 7-årige Zavannah. Foto: Malgré Tout
Linda Pfingsel og Zig-Zag viste et fremragende ridt i Royal Stage. Foto: Malgré Tout
Anne Troensegaard og Kipling viser, hvordan en flot piaffe og passage skal udføres. Foto: Jytte Lemkow
Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce