Annonce

Dansk Ride Forbund spørger: Hvordan skal vi udvikle vores stævnestruktur?

Dansk Ride Forbund har åbnet op for debatten omkring den fremtidige stævnestruktur i Danmark. Der er mange forskellige måder at lave stævner på. Nogle klubber holder traditionsrige stævner år efter år, mens andre klubber eksperimenterer bred med de muligheder, der er i den nuværende stævnestruktur.

Derfor spørger Dansk Ride Forbund: Hvordan skal stævnestrukturen være i fremtiden? Det håber vi, at I vil byde ind på til vores tre kommende debataftener – der er tilmeldingsfrist den 28. oktober.

Inden sommerferien sendte Dansk Ride Forbund et debatoplæg om stævnestruktur ud til alle Dansk Ride Forbunds klubber. Oplægget blev fulgt op af et spørgeskema til klubberne, som omhandlede de spørgsmål der blev rejst i debatoplægget. Her valgte 112 klubber at svare (Svarende 24 % af alle rideklubberne).

Svarene danner baggrund for en rapport, som vil blive præsenteret og debatteret ved tre kommende arrangementer, som du har mulighed for at deltage i:

• Lørdag den 31. oktober kl. 13.00 – 17.00 i Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby
• Søndag den 8. november kl. 13.00 – 17.00 ved det stævnekoordinerende møde for B og A stævner på Severin, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart
• Søndag den 15. november kl. 13.00 – 17.00 på Koldkærgaard, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N

Tilmelding 
I bedes senest den 28. oktober tilmelde jer på følgende mailadresse: info@rideforbund.dk og angive klubnavn og antal personer, der deltager, og til hvilket arrangement I tilmelder jer.

Kilde: Dansk Ride Forbund / Foto: Majken Soelberg

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce