Dansk Varmblod søger rideheste til auktion

Hvert år ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning afvikles den årlige Forårsauktion, hvor kårede såvel som ikke-kårede unghingst samt rideheste kommer under hammeren. Måske har du netop hesten, der skal på auktionen i 2016.

Auktionsudvalget søger talentfulde rideheste, der er aldersvarende uddannet, til Forårsauktion ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning i marts måned.

Mener du, at du har et emne til Forårsauktionen, kan du senest den 1. februar sende en e-mail med video af hesten til mf@varmblod.dk med henblik på at få hesten udtaget til den første videooptagelse den 13. februar 2016 på Vilhelmsborg, hvorefter der vil blive taget til stilling til, om hesten er udtaget til Forårsauktionen. 5-årige dressur- og springheste udtaget til Unghestechampionatet kan tilmeldes Forårsauktionen uden forudgående besigtigelse.

Forårsauktionen er et glimrende udstilingsvindue med mange seriøse kunder. Tidligere solgt på Forårsauktionen er internationalt kendte rideheste som f.eks. Donna Silver, Skovens Rafael, Zaladin MI, Toftehøjs Carat, Lorca V. og Caddie R m.fl.

Kilde: Dansk Varmblod

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce