Danskerne godt fra start i Herning

Tribunerne koger i Herning, hvor publikum i dag taktfast klappede og stampede den regerende verdensmester i T2, Julie Christiansen, igennem et ridt, der sikrede hende en foreløbig føring i udtagelsen til femgang ved verdensmesterskaberne for islandske heste. Hun red karaktersummen 7,10 hjem på hesten Hugur fra Flugumýri II.

Kort efter red ungrytter Kristian Tofte Ambo på Tónn frá Ólafsbergi sig til en foreløbig andenplads i femgang for ungryttere og publikum fik igen gang i både hænder og fødder for at hædre hans ridt.

Det var generelt en solskinsdag i danskernes favør, hvor fire ud af ti topplaceringer var danske efter udtagelsen. Udover Julie Christiansen og Kristian Tofte Ambo, red Rasmus Møller Jensen på Farsæll von Hrafnsholt og Sasha Sommer på Snar frá Kjartansstöðum sig til pladser i A-finalerne for hhv. seniorer og ungryttere.

På en foreløbig andenplads ligger islandske Reynir Örn Pálmason på Greifi frá Holtsmúla og svenske Jessica Rydin har indtaget tredjepladsen på Jórik från Lönneberga.

Blandt ungrytterne placerede tyske Marvin Heinze på Myrkvi vom Quillerhof og svenske Lara Balz på Trú från Sundäng sig på hhv. en foreløbig første- og tredjeplads.

Foto: vm2015.com

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce