De første Equine Physiotherapist E.D.P. ® er blevet frigivet

The Danish Equine Academy
MySir Osteopati og Fysioterapi           
Because Quality Matters

Vi er stolte og glade for at kunne fortælle at de første Hestefysioterapeuter, fra Hesteakademiet, er færdiguddannet og forhåbentlig kommer der lidt flere her til sommer.

De nyuddannede er fra det første hold vi har kørt igennem og lige nu er der 2 hold mere der er under uddannelse. Det ene hold er ca. halvvejs igennem uddannelsen og skal til midvejseksamen til august. I april måned startede så det første internationale hold, hvor der er kursister fra bla. Østrig, Tjekkiet og Norge.

Vi kan garantere at de nyuddannede er blevet fyldt med en masse viden om hestefysioterapi, nu skal de så ud at forvalte al den viden.

Nyt hold hestefysioterapeuter starter til 2023

24 april 2023 starter et nyt hold hestefysioterapeuter og der er allerede åben for tilmelding. Ønsker du at tilmelde dig så skriv en mail til info@mysir.dk og angiv navn, adresse, telefonnummer og mail.

Det endelige program er stadig under udarbejdelse så mere om det i et senere nyhedsbrev.

Nyt register

Hos MySir har vi i et stykke tid arbejdet på, at få et register op at stå for en bred vifte af alternative behandlere til Heste. Vi synes der manglede et sted hvor det er muligt at finde forskellige type behandlere, men det kommer nu.

Registeret indeholder et søgbart kort med behandlere som er optaget i registeret, et ”code of conduct” som behandleren skal kommitte sig til at følge, et lukket forum til diskussion mellem medlemmerne. Derudover vil alle I registeret blive tilbudt et online webinar en gang om året, hvor der behandles et relevant emne.

For at sikre der er en vis kvalitet hos de behandlere der optages i registeret, så er der en lille komite der vurderer ansøgningerne om optagelse. Det der bla. lægges vægt på er at de der optages har gennemgået et vist antal undervisningstimer og at behandleren har et eksamensbevis.

Registeret finder du her https://equinediplomatedtherapist.com/

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce