De har travlt i Greve

Hos Greve Trailer Center tilbyder de alt lige fra leje og reparation af trailere til almindelig salg, og flere spændende tiltag holder virksomheden stærkt beskæftiget. Greve Trailer Center ejes af transportvirksomheden Norddistribution A/S og har i en årrække været et supplement til denne virksomhed. Men de sidste par år har trailerdelen virkelig fået fart på.

I 2014 måtte strategien for Greve Trailer Center (GTC) ændres. Den stigende efterspørgsel betød, at der i fremtiden kun skulle være trailere på adressen, fortæller Henrik Johansen fra GTC:

“Efterhånden som transportvirksomheden levnede plads i Greve blev der nedtaget lagerreoler til mange tusinde paller gods, og i stedet fyldt trailere fra seks forskellige producenter ind i huset. Efter inspiration fra Tyskland er idéen, at der stadig skal stå et væld af forskellige trailere indendørs, som kunder og kolleger stille og roligt kan tage i øjesyn.”

Trailer klar og indregistreret på 10 minutter

Som en service har GTC fået etableret et motorkontor, som kan indregistrere de netop solgte trailere på bare 10 minutter. Nogle vælger at købe trailere som erhvervstrailer, og her giver GTC også mulighed for en leasingløsning, der kan afskrive traileren fuldstændigt på blot 36 måneder. Derudover har centret også en stor mængde trailere til udlejning, og her leger de med nye udviklingsmuligheder.

“I “gården” står de udlejningstrailere, der ikke er ude at arbejde. I højsæson arbejder godt 200 trailere i udlejning.   De trailere udgør samtidig et attraktivt bud på en “næsten ny” trailer, hvilke der er enorm efterspørgsel på.  En udlejningstrailer i vort regi bliver sjældent 12 måneder gammel før den er videre til næste ejer.  Lige nu arbejder vi på et nyt koncept, hvor kassetrailere kører “one-way”, så man kan afhente et sted i landet, aflevere et andet sted og således slippe for hjemtransporten.”

Stor efterspørgsel på brugte trailere

Centeret har også et værksted og en reservedelsbutik, som kan servicere brugte trailere. Her sørger de for, at alle indkøbte trailere kan sælges nyserviceret, og klar til den næste tid på vejen. Værkstedet råder også over servicebiler, der kører ud, hvis arbejdet skal løses ude i byen.

“Efterspørgslen på brugte trailere er enorm, så vi køber op med arme og ben, for hele tiden at kunne præsentere et udvalg på kryds og tværs af mærker og størrelser.”

Der sælges hvert år godt 30.000 trailere i Danmark og ambitionerne rækker langt for Greve Trailer Center.  Første leverance i 2016 gik til Hjørring i Nordjylland  –  den næste til Thisted, ligeledes i Nordjylland.  Centerets sælgere kommer hele landet rundt hver uge, og i 2015 har de leveret trailere til både Sverige og Norge samt et par stykker til Los Angeles, USA.

“Kunderne er altid velkomne hos os i Greve, ligesom vi lige så gerne kommer til dem. Det er kun et spørgsmål om, hvem der skal lave kaffen,” slutter Henrik Johansen.

Vind en Anssems glasfiber hestetrailer til kr. 90.000

I samarbejde med Anssems Danmark og GreveTrailerCenter.dk udlodder vi en ANSSEMS GANADOR luksus hestetrailer. En flot sølvgrå, glasfiber trailer med sadelskab og masser af ekstraudstyr.

Deltag her.

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce