Den europæiske springelite klar til Odense

Hvis du er springentusiast kan du godt begynde at se frem til Odense Horse Show sponsored by ECCO, for startlisterne vil komme til at bugne af danske og internationale topnavne.

Det er ikke ofte, vi herhjemme kan se internationale topryttere konkurrere i så stort antal, som det er tilfældet ved Odense Horse Show i den kommende uge. I de mest udfordrende konkurrencer, kaldet CSI3*, deltager en perlerække af internationale ryttere, som står højt placeret på FEI’s Longines verdensrangliste.

Den svenske toprytter Rolf-Göran Bengtsson kommer med bl.a. to af de heste, som er sponsoreret af Stutteri Ask – Unita Ask og hingsten Todt un Prince Ask. De hollandske ryttere kommer i stærk opstilling anført af Albert Zoer og Gert Jan Bruggink. Fra Irland kommer den internationale toprytter Denis Lynch sammen med landsholdskollegerne Capt. Michael Kelly og Shane Carey.

De tyske ryttere har meldt deres ankomst i stort tal, og listen fra Tyskland anføres af landsholdsrytterne Marco Kutscher, Janne Frederike Meyer og Carsten-Otto Nagel, samt en række internationale profiler.

Gensyn med landsholdet
Det danske springlandshold skrev ny springsportshistorie, da holdet blev blandt de ti bedste nationer i Europa ved EM i Aachen i august. Landsholdsrytterne anført af Andreas Schou, som blot var marginaler fra at sikre individuel EM-bronze, vil naturligvis også være på startlisten i Odense, idet Andreas’ landsholdskolleger Thomas Sandgaard og Rikke Haastrup kommer med deres bedste heste. Rikke Haastrup solgte sin EM-hest Qualico du Bobois umiddelbart efter EM, men som hun fortæller i artiklen i det flotte program for Odense Horse Show, så er hun klar til at uddanne endnu en tophest.

Den dobbelte danske OL-deltager Thomas Velin er at finde på startlisten, og det samme er flere af de succesfulde ungryttere og ungseniorer, som nu får chancen for at kæmpe mod nogle af verdens bedste ryttere på hjemmebanen i Walber Arena og Kingsland Main Arena.

Der er lagt op til medrivende springkonkurrencer, og de hjemlige ryttere må virkelig spænde hjelmen for at sikre dansk indflydelse, når afgørelsen falder i bl.a. lørdagens Stutteri Ask Medium Tour finale, som er en speedklasse, der starter kl. 16. Umiddelbart derefter er der hovedspringning i Grand Prix of Odense presented by Orifarm. Afgørelsen i denne klasse, omspringningen, er det første punkt på lørdag aftens show – Odense Show Night presented by Everhorse.

Se de tilmedlte ryttere >> HER

Kilde: JBK Horseshows

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce