Det er blevet tid til Nations Cup 2017

Det er den ultimative sejr. Det handler om ære, passion, holdånd, tradition, tillid, evner, horsemanship og så meget mere. Elsket af publikum er FEI Nations Cup i springning længe blevet beskrevet som juvelen i kronen på værket af FEI. Om bare få dage er det tid til at sætte gang i den 108. sæson i henholdsvis Al Ain, De Forenede Arabiske Emirater samt i Ocala, USA.

Det bliver en rekordsættende sæson med deltagere fra 50 nationer fra hele verden, der skal kvalificere sig i fire separate ligaer. Samlet vil der være 19 kvalifikationsstævner i 19 lande, og finalen skal endnu engang stå i Barcelona, Spanien til september.

Få har kunnet demonstrere essensen af holdarbejde så konsekvent som det tyske hold hen over årene, og det er også Tyskland, der er forsvarende mestre gennem hele 2017. Den største liga er Europas anden division med 19 nationer – heriblandt Danmark. Danmark er også værter for en af kvalifikationer ved Equitour Aalborg den første uge i juni.

Fakta FEI Nations Cup 2017
FEI Nations Cup i springning fejrer i 2017 deres 108 år med holdkonkurrencer
I den følgende sæson kan vi glæde os til 19 kvalifikationer i 19 lande
Alt i alt vil 50 nationer deltage i turneringen
Tyskland er forsvarende mestre
Kvalifikationer fordeles på fire regioner
Otte kvalifikationer i Europas første division og seks i Europas anden division, tre i den Nordamerikanske og en enkelt i Mellemøsten
Danmark har mulighed for at kvalificere sig i Europas anden division
Finalen vil endnu engang finde sted på Real Club de Polo i Barcelona
18 hold kvalificeres til finalen den 28. september til den 1. oktober

Kilde: FEI

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce