Ditte Young V.2

Ditte Young har igennem de sidste 11 år hjulpet dyreejere via telepati med at afklare dyrs tanker omkring selvbillede, sundhed eller akutte problemstillinger. Sideløbende med hendes egen praksis har hun startet en uddannelse og herigennem uddannet over 250 kursister inden for området.

Igennem de seneste år har hun oplevet så massiv efterspørgsel efter hendes ydelser, at hun efterhånden konstant har over 3 måneders venteliste på at komme ud på besøg.  ”Det er ikke hensigtsmæssigt i længden, og det er meget svært at sige nej til besøg, når desperate ejere står med akutte problemstillinger, fortæller Ditte Young.  Ønsket om at kunne tilbyde alle i landet kvalificeret hjælp i form af dyretelepati, er dermed vokset, og også muligheden for at kunne tilbyde en slags ”blåstempling” i et ellers til tider noget broget marked. Hun har derfor udvalgt og søsat et ”Ditte Young-konsulent team” som geografisk kan dække hele Danmark.

Et eliteteam på 4 dyretelepatører udvalgt

”Alle mine kursister gennemgår en 5 måneder lang uddannelse, bestående af 5 moduler og en endelig certificering”, uddyber Ditte Young, på spørgsmålet om, hvordan hun vil garantere en ensartet og seriøs service. Desuden er jeg løbende med på sidelinien, ligesom de automatisk deltager i efteruddannelse og supervision.

Mød din lokale konsulent

Der afholdes 4 lokale workshop, fordelt over hele landet på følgende datoer:

10. september i Stalden Ulstrup, Randers

22 september i Stalden Rolfsted, Fjerritslev

30. september, Brønderslev Rideklub

9. oktober, Sakskøbing Rideklub

Få mere info på ditteyoung.dk eller book tid til en session online HER

Til hver workshop er det muligt for 8 dyr og deres ejere at booke tid til en live telepati session af enten den lokale konsulent eller hos Ditte. På dagen kan du få indblik i dyrets tanker og hjælp til evt. bearbejdning af problemadfærd (trailerlæsning, alene-hjemmeproblemer, unoder, sygdom og lign.).

Først til Mølle

Pladserne fordeles efter først til mølle og der er plads til max 8 dyr pr. dag. Telepatien tager en time og du vil undervejs få svar på dyrets personlighedstype, sundhed og evt. udfordringer (skader, smerter og lign.), relation til dig som ejer, samt selv kunne stille spørgsmål direkte.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce