Annonce

DM i Military for ponyer på Søborggård i Gilleleje

På lørdag d. 11. juli mødes Danmarks bedste ponymilitaryryttere på Søborggård ved Gilleleje for at kæmpe om det danske mesterskab for pony i Military. Alle tre ridediscipliner (dressur, spring og terræn) afvikles på én dag. Det betyder, at publikum fra tidlig morgen til sen eftermiddag, kan opleve masser af spændende ridning.

Når rytterne starter ud på terrænbanen, som er den sidste disciplin, er det muligt for publikum at gå med langs banen og følge rytterne helt tæt på. På Søboggårds terrænbane er der mange flotte springtemaer, som f.eks. en ridderborg, en landsby, et stengærde og et af de sidste spring, er en stor vandgrav, rytterne skal springe ned i og ride igennem.

Alle rytterne starter med at ride et dressurprogram. Indenfor 30 minutter skal de være klar til at gennemføre en springbane og efter nogle timers hvil, skal mesterskabet afgøres med et terrænridt. Der kæmpes i de 3 ponykategorier efter nedenstående regler:

Kategori 3 pony, hvor rytteren fylder 13 i år eller er yngre og der rides CNCP70 (70 cm høje forhindringer + gennemslag på terrænforhindringerne).

Kategori 2 pony, hvor rytteren fylder 14 i år eller er yngre og der rides CNCP80 (80 cm høje forhindringer + gennemslag på terrænforhindringerne).

Kategori 1 pony, her kan alle ponyryttere deltage, men dette mesterskab rides i CNCP2* (115 cm høje forhindringer + gennemslag på terrænforhindringerne). For at ride på dette niveau skal ekvipagen (rytter og hest) have kvalificeret sig forud for mesterskabet.

Også heste og islænderklasser

Der vil til stævnet også være klaser for både heste- og islæderekvipager.

Se alle starttider og resultater her.

Se information om stævnet her. 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce