Dressuropvisningen der gav over 400.000 views på youtube

Måske et værktøj til at sikre dressur som OL-disciplin?

Australske Will Rogers og svenske Anna Blomberg har måske knækket nødden til, hvordan vi kan gøre dressur mere publikum- og medievenlig og dermed sikre dressur som fortsat OL disciplin?

Det er i alle tilfælde lykkedes dem at tiltrække megen positiv opmærksomhed og respekt fra både publikum, medier og ryttere.

Anna og Will bor i Holland, hvor de driver en træningsstald. De uddanner heste efter deres unikke træningssystem ”Respons Training”. Ved hjælp af forskellige træningsværktøjer, forskellige øvelser og løsgørende træning, forbereder de, på bedst mulige måde, hestene på det de vil opleve, når de som fulduddannet konkurrenceheste, kommer ud på stævnepladserne.

Se videoen >> HER 

De heste, der er uddannet fra Will og Annas Stald, er kendte for at være afslappet, nemme at håndtere og velafbalanceret til stævner, også når de er under stort pres. Filosofien med ”Response Training” er at lære hestene, at tænke under pres i stedet for at reagere instinktivt. Dette er de lykkedes med, bl.a. ved at vende en negativ reaktion til en positiv oplevelse. Deres erfaring med de heste de har uddannet efter denne træningsfilosofi, er at hestene elsker at arbejde, at være til stævner og de kan bevare fokus.

Will Rogers og Anna Blomberg giver clinic på JBK Horse Show fredag den 16. oktober. Mere info >> HER

Kilde: performance-horses.net & facebook.com/will.rogers

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce