Du kan nu lease et træningsbånd til hesten fra kr. 1.490/mdr.

Det danske firma Jemotrading har nu valgt at ind i et samarbejde med Ikano, så de nu kan tilbyde leasingaftaler af alle Jemotrading produkter. Alle de forskellige Jemotrading produkter kan leases til yderst fornuftige priser, med attraktive månedlige ydelser. Nedenfor ses  to beregningseksempler på den velkendte model Walk træningsbånd.

Beregningseksempel 1:
Variabel månedlig leasingydelse: 1.490,- // Ekstraordinær leasingydelse: 29.800,- 
Baseret på følgende: Købesum: 149.900,- //  // Nettofinansiering: 119.200,- // Løbetid: 84 mdr. // Scrapværdi: 14.900,-

Beregningseksempel 2:
Variabel månedlig leasingydelse: 2.086,- // Ekstraordinær leasingydelse: 14.900,- 
Baseret på følgende: Købesum: 149.900,- //  // Nettofinansiering: 134.100,- // Løbetid: 84 mdr. // Scrapværdi: 29.800,-

Alle beløb er excl. moms. Leasingafgiften/ydelsen er variabel i forhold til Ciibor-3. Dokumentomkostninger er kr. 2.500,- ex. panthaverdeklaration. Endeligt finansieringstilbud forudsætter kreditvurdering.

OM JEMOTRADING WALK

JEMO TRADING WALK har igennem en årrække vist sig som markedets førende inden for træningsmaskiner, uanset om det er til træning og forberedelse til konkurrence eller til genoptræning efter en skade. De mange unikke løsninger på Jemo trading WALK gør det til det ubestridt mest sikre og dermed den optimale løsning til din hest.

Jemo trading WALK er en træningsmaskine til heste. Den kan bruges både i den professionelle træningsstald, af den ambitiøse eliterytter, i rideklubben, af fritidsrytteren samt hos avleren med mange ungheste.

Internationale dyrlægekongresser har gennemtestet denne alternative træningsmetode og siger: ”Det er en perfekt løsning til opbygning af hestens rygsving, bæring og balance. Det viser sig, at mindst 75% af rygsvinget går tabt, når sadlen og rytteren kommer på hesten”. Endvidere viser målinger, at hesten efter måneders boksro er genoptrænet i løbet af 3 uger.

Se flere Erhvervsleasing Tilbud

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce