Dujardin skal ride Valegro i Central Park

Hvis du er så heldig, at du skal på en sensommertur til New York, kan du overveje at lægge vejen forbi Central Park, hvor Dujardin skal ride freestyle på Valegro lørdag aften den 24. september. Fredag aften den 23. september er der en ceremoni, hvor det Amerikanske dressurteam, som vandt bronze i Rio, bliver æret.

Kan ikke vente med at se Charlotte og Valegro live
Der er rigtig mange amerikanske fans, som ikke kan vente med at se Charlotte og Dujardin live. Og ydermere er spændte, fordi de skal se dressurstjernen under New Yorks skyline, hvor det sceniske byliv sætter en ekstra dimension til rammerne omkring Dujardins freestyle.

We kan ikke vente med at se Charlotte og Valegro optræde under New Yorks skyline til Rolex Central Park Horse Show“, siger den internationale CEO for Equestrian Group, Mark Bellissimo.

“Parret har millioner af fans rundt omkring i verden, og vores følgere bliver ikke skuffede, når de ser det fantastiske par i aktion i verdens bedste by, siger Mark Bellissimo.

Sidste chance for at se guldmedaljeparret i USA
I 2012 vandt makkerparret Dujardin og Valegro guld i London, og i sidste måned gentog de succesen under OL i Rio. Når guldmedaljeparret skal danse i Central Park i slutningen af september, bliver det højst sandsynligt sidste chance for at se dem sammen live. Under OL luftede Dujardin nemlig, at Valegro nok snart er på vej på pension.

Støtte til dressursporten
Charlotte og Valegro skal sammen med Team USA være med til at promovere dressursporten under eventet i New York City.

Vi ønsker at ære det amerikanske dressurteam og hjælpe dressursporten med at blive promoveret i USA,” siger Bellissimo.

Antonia Johnson og Fritz samt Claudine Kundrun har støttet dressursporten enormt meget her i USA og ved vores event, og vi håber, at vi ved at vise de fantastiske ekvipager på det verdenskendte sted, kan skabe endnu mere omtale af dressur. Vi er utrolig glade for rytternes opbakning,” siger Bellissimo.

NBC transmitterer fra eventet, som er sponsoreret af The Axel Johnson Group. Antonia Axson Johnson, som ejer virksomheden, er kendt for sin støtte af dressursporten. Ligesom hendes familie har støttet op omkring ridesporten i flere generationer og i mere end 100 år.

Læs mere og køb billetter her:

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce