Annonce

DV Herning: Tag med Malgré Tout til Boxen

MCH Messecenter Herning er nu blevet omdannet til et gigantisk event med heste i centrum, staldene er så småt blevet inspiceret af hestehove, og Boxen er parat til at tage imod ryttere, heste, dommere, hjælpere og ikke mindst publikum. 

Og selvfølgelig skal Malgré Tout med! Fra torsdag vil vi tage dig med igennem dagene, som byder på masser af smukke heste, imponerende ridning og masser af lækkert udstyr! Følg med på Facebook og på Instagram. Skal du selv afsted, så er du altid velkommen til at hilse på, hvis du ser os. Vi er mere end klar på en snak om alt omkring livet med hest. 

I artiklen her får du et lille indblik i, hvordan det har været for Dansk Varmblods direktør, Casper Cassøe, at stå i spidsen for hele det setup, der nu står klar i Herning. 

Flottere end nogensinde før
Der er ikke noget sige til, at Casper Cassøe er lidt træt. Også selvom det hele – i vores øjne – kun lige er begyndt. Han har nemlig stået i spidsen for at skabe det enorme setup – endnu flottere end nogensinde før – lige siden i lørdags. På få dage er Boxen blevet omdannet fra MGP-scene til en kæmpe ridearena, og MCH Messecenter Herning er blev et fyldt om med stande, stalde og alt det andet, som skal være en del af de kommende fire dage. 

Når man går ind mod Krafft Arena hal M går man gennem et stort område, hvor der er effekter, kostumer, billeder, video med meget mere fra de seneste 39 års hingstekåring i MCH Messecenter Herning. Led-skærmene og storskærmen lyser op i Boxen, og snart begynder de første bedømmelser og konkurrencer under arrangementet.  

Hestene er kommet og kommer ind i staldene i går og i dag, det bliver tjekket inden de går i stalden, så det har givet noget kødannelse, men det har rytterne og hingsteholderne taget med godt humør, siger han.  

Hør Casper fortælle mere om, hvordan det er at have gjort messecenteret klar til det kæmpe event i videoen herunder.

Meget at glæde sig til
Der er nu udsolgt til gallashowene fredag og lørdag aften, og så skal man være hurtig på tasterne, hvis man gerne vil se den interessante clinic med Cathrine Dufour – der er pt. 65 billetter tilbage i online salg, og en smule at købe ved indgangen.  

Selv glæder Casper sig “til det hele”, som han siger i et web-tv interview, som du kan se og høre her i nyheden. Han indrømmer dog, at gallashowene, der er udsolgte, er noget han især ser frem til. Man kan godt glæde sig, og selvom showudvalget har holdt kortene lidt ind til kroppen, så fortæller Casper, at vi bl.a. kan se frem til at høre Julie Berthelsen synge “This is me“, mens Nanna Merrald rider Blue Hors St. Schufro i hallen.  

Se tidsplan, startlister og resultater

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce