Velkommen hos Dyrecenter Midt

Kvalitet, Service og Erfaring

Vi har en 100 % familiedrevet butik og webshop, med fysisk base i Holstebro. Vi udvælger vores produkt sortiment ud fra princippet om at kvaliteten og funktionaliteten skal være i top, samt at det skal være noget vi vil bruge på vores egne dyr.

Vores mange års heste erfaring spænder både over avl, show, galopsport, dressur, spring og distanceridning.

Sonja (tv.) som ikke længere er aktiv rytter, har ca. 50 års erfaring med heste. Hun har i sine yngre dage været aktiv dressurrytter, redet jagter, drevet rideskole og arbejdet som underviser. Samtidigt haft stutteri med fuldblodsarabere sammen med ægtefællen, hvor hun har avlet, trænet og redet hestene til galopløb. Dette har også givet en kæmpe erfaring med den rette fodring af forskellige typer hest i forskelligt arbejde.

Laura (th.) er selv aktiv distancerytter, og har altid været en stor del af forældrenes stutteri, hvor arbejdet med ungheste og træning af galophestene har været en del af hverdagen. Derudover har hun redet spring, dressur, pony galop og distance. Så med en rytter karriere der startede da hun var 2 år gammel, har hun over 30 års erfaring med heste.

Dyrecenter Midt

kontakt sh@dyrecentermidt.dk +45 22 55 00 14

Hjermvej 4 7500 Holstebro