Bliv set i mørket!

Synes du også de lækre lyse sommeraftener forsvandt lidt for hurtigt i år ?

Vinteren og de mørke måneder er på vej, dermed er det tid til at tænke på synlighed i trafikken når du er til hest.Først er det Vigtigt at overholde de regler der er for ridning i trafikken når vi går en mørkere tid i møde. Hertil har Orbiloc lavet et super smart sæt til rytteren, der indeholder en rød og en hvid lygte, der er synlig på op til 5 km.

Lygterne har en lang batteritid, så man behøver ikke koncentrere sig om at skulle udskifte batterierne konstant, og når tiden kommer til nye batterier, er det også muligt at købe service kit til udskiftning af batterier. Dermed har man en lygte til ridning i mange år. Men udover det lovpligtige kan det også være en ide at gøre lidt ekstra, for ingen af os ønsker at havne i en situation der er farlig for os, vores hest eller bilisten. Hertil har Weatherbeeta en række refleksprodukter i deres sortiment.

Læs også: Tights eller traditionelle ridebukser

  1. Fuld reflekterende ridedækken til hesten bagpart
  2. Letvægts ridevest til rytteren som kan bæres over en ridejakke
  3. Refleks kit til trensen

Det fuldt reflekterende ridedækken er lavet så hele overfladen er reflekterende når det rammes af lys fra billygter eller gadelygter, hvilket giver en fantastisk synlighed i trafikken. Ikke bare i mørke men også i gråt og diset vejr.

Letvægts ridevesten findes i to meget synlige farver og med tykke refleksstriber på front og bagsiden, så du nemt kan spottes til hest i trafikken.

Refleks kittet til trensen, indeholde reflekser til pande og næserem samt tøjler, og kan fås i farver det matcher ridevestene. Det gør det nemmere for bilisterne at spotte hesten når de kommer imod jer og dermed nemmere ved at tage hensyn i tide.

God fornøjelse med ridningen i de mørke måneder!

Læs mere om produkterne

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce