Nyheder til den kommende vinter!!

Annoncørbetalt artikel

2 af vore gode leverandører af dækkner kommer i år med Liner system i deres vinterdækkner. Fra QHP får vi en model – sæt med 200 g for, aftagelig hals og underdækken (Liner) på 100g

Det gør at dækknet bliver anvendelig over en længere periode, fra efteråret uden liner og til de kolde måneder med liner i. Yderdækknet er i kraftig Ripstop vandtæt og åndbart. Pris for sættet er kr 1199,-
QHP er en af vore fantastiske leverandører, som hele tiden udvikler på sortimentet, de er skarpe både på kvalitet og pris, og vi er glade for vort samarbejde.

Billede QHP dækknet

Britiske WeatherBeeta er også gået all in på Liner dækknerne og i Comfitech serien er der flere modeller, hvor du kan få yder dækknet fra 0g til 220g, og Liner kommer i 100 – 400g så din hest kan være tør og varm på selv de mest barske vinter dage!

De nye Liner compatible comfitec dækkner er lavet i Weatherbeetas fantastiske kvalitet. Med kraftig vandafvisende trippel vævet Ripstop i 1200d. og som altid giver Weatherbeeta 3 års garanti på spænder og karabinhager, samt på stofftet vandtæthed og åndbarhed.

Weatherbeeta er dækkner i top kvalitet til en fornuftig pris

Billede weatherbeeta

Liner dækkner giver mange fordele til dig som hesteejer, du kan klare en hel sæson med én dækken!! Da du kan skifte ud på lineren alt efter vejret. Og overdækknet kan bruges som regndækken på våde efterårs dage.

Begge typer kommer på lager her i løbet af efteråret, følg med på facebook @dyrecentermidt

Læs mere om produkterne

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce