Sommer fodring af hesten

Annoncørbetalt artikel

Når hesten kommer på sommergræs, så justere vi mængden af kraftfoder vi giver den, da den får en stor del af sin næring fra græsset.

I Danmark hvor jorden er mere dyrket og udpint, har vi god erfaring med at tildele vitaminer og mineraler i sommerperioden. Vi har et bredt udvalg af forskellige vitaminer og mineraler som er velegnet til sommeren, fra Aveve og Nordic Horse. Foder producenterne er super gode til at udvikle produkter der gør det nemt for hesteejeren, et eksempel er vitaminer i bolche format eller kiks.

Holdes hesten i træning henover sommeren, er det vigtigt vi husker at tilpasse foderplanen herefter. Nogle heste kan måske klare sig med græs og vitaminer alene, mens andre har brug for lidt ekstra energi for at holde huld. Her kan man med fordel kigge på våd mad som Recup mash fra Aveve som er tilsat vitaminer og elektrolytter, så hesten får depoterne fyldt op efter træning. Derudover er Beet Balancer og Fiber Mash fra Nordic Horse også gode produkter til hesten i sommer træning, da de hjælper med at fylde væske depoterne op igen, så man undgår dehydrering

Se vores udvalg af forskelligt foder og tilskud her

Kontakt

www.dyrecentermidt.dk
sh@dyrecentermidt.dk
+45 22 55 00 14

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce