Zilco-udstyrets fantastiske egenskaber

Annoncørbetalt artikel

Vores sortiment rummer et stort udvalg af udstyr fra Zilco. Zilco har igennem mange år produceret udstyr til distancesporten, trav, galop og køresporten.

Udstyret er lavet i vævet nylon som er PVC-belagt, et ekstremt slidstærkt og holdbart materiale, som kan holde til sved, vand og mudder, men samtidigt er fleksibelt og behageligt for hesten at gå med. Desuden er de alle med rustfri spænder og ringe, hvilket er med til at øge holdbarheden.

zilco_udstyr
Foto: Zilco,

Til distancesporten bruger man oftest en trense, som er en kombination af grime og trense, så man nemt kan tage biddet af og på hesten, specielt praktisk når ens primære træningslokalitet er ude i terrænet. Denne egenskab har også gjort Zilcos distancesortiment yderst populært hos trec- og skovtursrytterne.

Trenserne fås i mange forskellige modeller og farvevarianter, så de også henvender sig til den kvalitetsbevidste rytter, der værdsætter holdbarhed og funktionalitet.

Udover de mange praktiske og holdbare egenskaber, rummer sortimentet et bredt udvalg af forskellige farver, så rytteren kan kombinere og matche sit udstyr i yndlingsfarven.

Se vores udvalg af Zilco udstyr.

Kontakt
www.dyrecentermidt.dk
sh@dyrecentermidt.dk
+45 22 55 00 14

Læs også: Sommer pleje til hovene

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce