Annonce

Healing af hund

Annoncørbetalt artikel

Heste og hunde healing – Helt særlig healing baseret på Reiki, naturens store kræfter og Elverrigets blide men powerfulde energi – speciel kraftfuld på stress og angst som bla ses på hunde og heste som har udfordringer i tarm systemet, i maven eller har været udsat for en hård opvækst.

Jeg har enormt stor erfaring med det område både med heste og hunde med succesfulde resultater – jeg har selv haft hunde i henholdvis i 16 år og nuværende hunde er 13 og 14 år

Min største styrke er i stressede og traumatiseret dyr, som enten ikke kan stå stille og i ro på staldgangen, stejler så de slår hoved i loftet eller hunde der ikke kan være alene, er stressede eller utrykke.

Desuden rigtig god til at afhjælpe led og rygproblemer som bliver løst med healing, blid manipulation og massage.

Læs mere omkring Healing

Camilla Andersen, ejer af 2 schæferhunde Yang og Daisy

Healing hos Lina

Yang : Min schæfer på 9 1/2 år var kommet til skade med sit bagben. Det skete da han drejede rundt på vej ud af bilen, skreg, og ville derefter ikke støtte på benet. Efter et par timers hvile støttede han på benet, men var klart halt. Ved dyrlægebesøg dagen efter kunne et overdrevet korsbånd udelukkes, og på trods af halthed kunne der ikke fremprovokeres smerteytring.

Jeg fik tilbud om at Lina ville prøve at heale på ham, og var hos hende samme eftermiddag. Ved hendes gennemgang var der en meget tydelig reaktion ved venstre knæ. Ikke som smerte, men en slags stampen. Healingen blev afsluttet med nogle Life-wave plastre der blev placeret på pelsen.

Min hund fik en behandling mere, efter 4 dage, og igen efter 7 dage. Allerede dagen efter 1’st healing var der fremgang, og han var stort set haltfri efter nr 2 gang. Jeg har holdt ham i ro og kun luftet i snor i 4 uger i det hele, og er begyndt at træne med ham igen. Der har intet været med benet siden.

Daisy: Jeg overtog en 6 år gammel schæfer tæve for 1 1/2 år siden. Hun er meget energisk og alt skal foregå i et højt tempo. På grund af den høje fart slår hun sig tit fordi hun ikke tænker sig om. Lina tilbød at prøve med healing for at få lidt ro på hendes “hoved”. Lina har healet 4 gange på hende, og især efter anden gang kunne man mærke en forskel. Grundet manglende tid fra min side gik der for længe inden næste besøg, og der var ikke så stor forskel efter tredje og fjerde gang, men jeg har fået en forståelse for hvorfor hun er som hun er, og hvordan jeg kan arbejde med at få ro på hende.

Læs flere kunde udtalelser

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce