Annonce

Statement af min healing

Annoncørbetalt artikel

fjernhealing af 2 årig dreng William med diabetes 1 fortalt af hans Mor Emelie.

Vores søn fik konstateret diabetes 1 i august 2019, han var på det tidspunkt 2 år.

Det var en omvæltning med indlæggelse, oplæring af vuggestue- og ikke mindst havde han en måned forinden fået en lillebror. En person uden diabetes har et blodsukker på mellem 4-8. Folk med diabetes 1 producerer ikke insulin, og det skal derfor tilføres til alt med kulhydrater i. Der er derfor ingen begrænsning for, hvad man må spise, hvilket var en lettelse for os. Men det betyder, at al mad skal måles og vejes – og vi skal tilføre insulin gennem en pumpe. Det er svært med så lille en størrelse, da han udvikler sig- og niveauet hertil skal passes. Det betyder også, at man meget ofte skal måle blodsukker, og det endte med at blive enormt frustrerende for ham at være i vuggestue, da hans blodsukker svingede en del. Efter udskrivelsen kom vi relativt hurtigt tilbage i vuggestuen med ham, men stort set alle dage blev han hentet før tid grundet svingende blodsukker eller udstyr der drillede – eller også hentede vi en dreng der var frustreret og ked af det. Det var en meget stressende periode for os alle – og især vores søn. Vi endte derfor med at tage ham ud af vuggestuen og i stedet gå hjemme på barsel med mor og lillebror.

Vi fik kendskab til Lina gennem bekendte, da hun behandlede en vi kender. Da vi fik kontakt til Lina var det knap 4 måneder forinden, vores søn fik diabetes. Alt foregik derfor i et stresset tempo og en dreng der ikke var glad. Han var bleg og havde sorte rander under øjnene – og specielt de høje blodsukre påvirkede ham meget. Det er rigtig svært at styre et blodsukker på så lille et barn, men vi som forældre gjorde, hvad vi kunne- bl.a. ved at gå hjemme med ham og få ro på. Lina startede med at fjernheale ham, og det var tydeligt at mærke efter de første par gange, at hans insulin-behov faldt drastisk. Han blev også langt mere rolig ved høje blodsukre, hvor han før kunne blive meget hidsig. Hertil smurte vi ham også med olier, på Linas anbefaling.

Lina havde informeret os om, at hans appetit ville blive ændret – og de første par dage efter var det meget tydeligt. På daværende tidspunkt gik han stadig i vuggestue, og også dernede kommenterede de på en kæmpe forskel som de mærkede, allerede efter første gang. Også bedsteforældre bemærkede en tydelig forskel på ham- bl.a. at han kunne sidde stille og roligt og lege med spil – selv ved et højt blodsukker. De anede på daværende tidspunkt intet om, at han var i gang med healing.

I starten af processen blev han “dårlig” af healingen forstået på den måde, at hans krop begyndte at rense sig selv. Han var træt, sløj og havde ingen appetit- men det gik over efter de første 3 dage- som Lina også forinden havde gjort opmærksom på.

Da vi fik kontakt til Lina havde vi specielt i starten lange samtaler, og Lina sporede sig ind på os – og på hvordan vi skal kurere hans diabetes 1.

Vi fandt årsagen til hans diabetes, som er kommet af et chok i en tidlig alder – og et chok kan ifølge Lina heales (og andre med erfaring på området).

Han er blevet healet flere gange efterfølgende. Vi oplever at have en dreng med mere livsglæde – der ser bedre ud. Han får stadig insulin og kan ikke undvære det pt,, men med udsigten til at hans krop kan genfinde sig selv så er det det hele værd. 

Når Lina har healet ham har hun også fundet andre ting der har været i ubalance- blandt andet en skæv fod, som hun intet vidste om. Lina kunne også mærke en bugspytkirtel igennem sine hænder der var “varm”- og dvs den fungerer, men er lagt i bero. 

Her 2 måneder efter vi har været i gang med Lina oplever vi langt flere stabile blodsukre dvs meget færrere lave og høje. Det er tydeligt, at det er rart for hans krop. Det er også tydeligt, at når der går lang tid mellem healingerne, så svinger hans blodsukker meget mere.

Hans krop har fundet langt mere balance end før vi gik i gang med healingen. Med alt hvad der er sket på kort tid har det selvfølgelig påvirket ham, og han bar på rigtig meget. Healingen Lina indtil videre har givet har løftet hans livsniveau.

Det er fantastisk som forældre at se glæden komme igen- og specielt efter en så stor omvæltning i en meget tidlig alder.

Kontakt oplysninger:

E-mail: lina@linasmil.dk

Telefon: 23991899

Adresse: Æbleblomst Gård 3450 Allerød

Læs mere

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce