Annonce

Statement min Fjernhealing på hest ejer Karina Grøn

Annoncørbetalt artikel

Opdatering på vores hoppe og hendes separationsangst.           

Lina kontaktede mig og tilbød at hjælpe hoppen med hendes separations angst, via telepati og healing. 

Jeg vil kort fortælle om dette forløb, som strakte sig over nogle uger, og som gjorde en kæmpe forskel.

Lina tog kontakt til vores hoppe. Lina kunne med det samme mærke, at hoppen havde smerter i maven (mavesår), og andre spændinger i kroppen samt tandproblemer, så hun startede med at heale hende. 

Hoppen fortæller, at grunden til hendes angst, var fordi hun var meget bange for en ny adskillelse. Hun var meget glad for sin tidligere ejer – en gammel mand – som hyggede meget om hende, brugte meget tid på bare at være ved hende, han sad og snakkede og læste avisen højt for hende. Det savnede hun meget. Det gav ro og tryghed.

Men vores vallak kunne give hende denne tryghed og ro – hun så ham lidt som “den gamle mand”. ( vi har efterfølgende snakket med manden, som blev overrasket og sagde “ hvor ved i det fra ?, det var rigtig ) 

Lina  arbejde med hoppen og fortalte at vallakken kun var væk i kort tid når den skulle rides, men at han altid kom hjem til hende igen. Lina fik hoppen til at se shetlænderen som en, hun kunne finde tryghed ved, når vallakken var ude at ride. ( Hoppen så nemlig forinden shetlænderen som ubrugelig i forhold til sikkerhed og tryghed – men det fik Lina lavet om på) 

I starten når vi tog vallakken fra, var Lina “ved hoppen”. Allerede første gang mærkede vi tydelig forbedring i hendes adfærd. Hun løb med op til leddet som hun plejede – og løb også sine ture frem og tilbage, men faldt meget hurtigere til ro. 

Vi fortalte hver gang hoppen, hvad der skulle ske når vi tog vallakken fra og fortalte, at han snart kom hjem igen. 

Det blev bedre og bedre for hver gang vi tog ham væk og efter nogle gange, fulgte hun ikke med op til leddet, men blev bare der hvor hun var – fuldstændig rolig. 

Vi begyndte så at tage hende og shetlænderen ind i stalden, 10 min før vallakken kom hjem. 

Her blev hun udfordret igen. Hun var meget urolig og stresset i stalden, og ansede slet ikke sit mad, eller de godbidder vi stod med til hende. Hun var fuldstændig ligeglad med os. Men Lina var hos hende – som nok gjorde, at hun ikke forsøgte at komme/springe ud af hendes boks.  

Lina foreslog at lave en planche med et billede af dem hver og hvor de hver i sær var inde i en ballon hvor snorene sad sammen – så var de forbundet til hinanden, selv om vallakken ikke var der ( et livs bånd mellem dem). Den skulle hænge, så hoppen kunne se den, når hun var inde i stalden. Lina fortalte også hoppen om denne planche hvilket hoppen ville være meget glad for,  at få op at hænge. Jeg lavede en sådan planche med et livsbånd mellem dem – ja, i skulle have set hoppen da jeg kom i stalden med den, hun reagerede vild positiv og så nærmest stolt og glad ud – ørerne helt fremme, store øjne og stod længe og kiggede på den.

Planchen hjælp faktisk utrolig meget og det blev meget hurtig bedre med hendes stres og uro – allerede  3. gang, gik hun stille og rolig ind i sin boks, spiste sit mad og stod så og lyttede efter om vallakken snart kom hjem. Det er stadig tydelig at se, at hun bestemt ikke bryder sig om at være i stalden uden ham – hun kæmper for, at angsten ikke skal tage over. Men via Linas hjælp og planchen, kan hun bevare roen.

Vi har valgt ikke at udvider opholdet i stalden, da de 10 minutter er nok lige nu. Vi – og hoppen – skal passe på lille følbasse i maven, så unødig og yderligere stres vil vi ikke udsætte hende for. 

Vi er nået SÅ langt med Linas hjælp – det er fantastisk at se hoppen rolig på marken og nærmest ligeglad med, at vallakken bliver taget fra. Og oveni er vi taknemlig med alt den information Lina kunne fortælle (som hoppe havde fortalt Lina) og derved kunne vi bedre hjælpe hende og gøre det på den måde som hoppen gerne ville have, for at hun kunne “være i det”.  

Tusinde tak for din hjælp Lina, det har simpelthen været en fantastisk og spændende oplevelse at “se” hvad du kan, hvilke evner du har – og resultatet heraf.

Kontakt oplysninger:

E-mail: lina@linasmil.dk

Telefon: 23991899

Æbleblomst Gård 3450 Allerød

Læs mere

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce