START SMART

Om Emmes Original Tack

Jeg har haft med heste at gøre i årevis og det at få en rigtig forståelse for hestens indlæring og hvordan det rent faktisk fungerer i praksis, tryk og ikke tryk er helt nødvendigt for din succes. Jeg har ikke forstået det i temmelig mange år.
Jeg købte Emme, da hun lige var blevet 4 år. Jeg var ejer nr 5. Faktisk blev hun købt til min datter Isa, men det viste sig hurtigt at det IKKE var en børnepony. Jeg var faldet lidt for et par western discipliner og kunne så bruge Emme til det?

OMG!
Nå men jeg kan 100% sige at jeg har deltaget i ca ALT. Alle arrangementer, clinics med mange forskellige trænere både i ind/udland, kørt ud i naturen,kørt til trænings aftener hver eeneste uge, talt med og fået gode råd af rigtig mange, der vidste bedre end mig… Genkender du det her?

Du kan godt sige at jeg har ramt bunden på det her tidspunkt. Vi kan ride fint og godt derhjemme og den er bare åndsvag, når vi kommer ud og jeg er bare rigtig træt af det og overvejer om den skal i fryseren i stedet? Jeg har jo prøvet alt!

Men en god nattesøvn og et MINDSET, der nægter at give op, måtte jeg forsætte!

Jeg stødte, ret tilfældigt på en udenlandsk træner, på Youtube, da jeg søgte efter en ride øvelse til Emme og jeg.

Læs mere

Emmes Original Tack

Kongstedvej 26,4100 Ringsted info@emmesoriginaltack.dk
Tlf: +45 52 39 18 81 emmesoriginaltack.dk/