En fjerdeplads til det danske parahold

Det danske parahold er landet på en fjerdeplads i holdkonkurrencerne i Rio. Selvom danskerne er lige neden for medaljeskamlen, er der klare forventninger om, at danskerne vil kæmpe med om medaljerne i dagens kür.

Stærke præstationer
At de danske ryttere har leveret enormt flot i Rio, hersker der overhovedet ingen tvivl om. Det er indtil videre blevet til sølv til Susanne Jensby Sunesen og bronze til Stinna Tange i de individuelle konkurrencer. Det er dog ikke kun danskerne, der har præsteret en indsats i Rio, som er over al forventning. Blandt andet har det engelske hold redet på et tårnhøjt niveau.

Det er helt vildt, hvad vores ryttere har præsteret. Havde det her været for fire år siden, havde vi vundet guld – niveauet er blevet tårnhøjt – og vi er rigtig godt på vej. Rytterne har været velforberedte og klar på opgaven, og de er stadig i en opadgående udviklingskurve – de kan nå langt de kommende år. Og vi har allerede to individuelle medaljer i hus, og jeg er overbevist om, at chancerne er gode for mere metal i morgen, “( I dag, red.) sagde holdleder for paraholdet, David Amager, efter afslutningen på holdkonkurrencen.

Skal du se kür?
Annika og Susanne rider først i grad III fra kl. 14.
Stinna rider i grad 1B fra kl. 18
Caroline Cecilie rider i grad II fra kl. 20.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce