Annonce

En lille solstråle historie

“Slowi kom en dag ind fra fold med et stort hul i det ene forben. Dette blev tilset/ syet af dyrlæge og helede fint op. Det skulle vise sig kun at være toppen af isbjerget. da vi begyndte ridningen igen var han tydeligvist øm ved lænd og havde nogle abnorme halsstræk under rytter. Da startede check af tænder, regulering af sadel, massage og kiropraktik.”

En historie om Dorthe og Slowi, fra human- og heste fysioterapeut Claus Toftgaard.

Så dejligt når det lykkedes at hjælpe endnu en hest tilbage.

Alle svært kompetente fagfolk, som blev udfordret. Røntgen og scan viste ingenting af hele overlinien. Det var op ad bakke. De prøvede at smertestille ham for at få det vindue som kunne opbygge overlinien. Der går det meste af 7-8 måneder førend jeg har prøvet det meste og ender i scintigrafi. Her ses formodet inflammation i 3-4 lændehvirvel og c7 i halsen. Der gives blokade lokalt begge steder. Jeg får besked på at fortsætte longe arbejde. Dyrlægen oplyser at hvis dette ikke hjælper så er det slut. Ved et tilfælde bliver jeg tilbudt at være case til et seminar med Claus . På daværende har Slowi fået 2. blokade . Han er absolut blevet bedre men er stadig meget øm.

Claus kommer med et Equiband og fortæller om dens fortræffeligheder og korrekt brug. Equiband er en fhv dyr anskaffelse.

Jeg må indrømme at jeg på daværende tidspunkt tænkte ” vi hesteejere kan lokkes til hvad som helst” :-). Jeg blev sendt hjem med et trænings program og formaningen om at skulle finde mine løbesko. Jeg lejede i første omgang Equibandet af Claus i 3 mdr for at se om jeg fik effekt. Der gik 3 uger og jeg var imponeret. Der var mærkbar effekt. Ømheden fortog sig og Slowi fik selv lyst til at arbejde. Jeg begyndte at ride stille og roligt 1-2 x om ugen Stadig kombineret med Equiband. Stille og roligt lagde jeg mere på. I dag næsten 2 år efter benytter jeg det stadig 1-2 x ugentligt. Også selvom hesten er i fuld ridning. Jeg endte med at købe Equibandet fordi, at jeg er fuldstændig overbevist om, at det er Equibandet kombineret med Claus gode råd, der i den grad er medvirkende årsag til at Slowi er blevet ridehest igen.”

Kilde: www.claustoftgaard.dk

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce